Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα έτοιμα για το άνοιγμα της «Ευχούπολης» - Με Μαρτάκη τα λαμπερά εγκαίνια

Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα
Τα ομορφότερα Χριστούγεννα περνούν φέτος από το πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο πάρκο «Ευχούπολη» στη Βέροια. Μια ξεχωριστή και μαγική εορταστική εμπειρία για τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους, με παιχνίδια, παγοδρόμιο, λούνα-πάρκ, γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, ροφήματα και φαγητό, μαγικά spot για τις Χριστουγεννιάτικες selfie και φυσικά τον Άγιο Βασίλη που μας περιμένει στο παραμυθένιο σπιτάκι του δίπλα από το τζάκι, να του δώσουμε το γράμμα μας και να φωτογραφηθούμε μαζί του.


Η στιγμή που όλοι περίμεναμε έφτασε! Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, η «Ευχούπολη» θα ανοίξει τις πύλες της και θα μας περιμένει για ξέφρενη διασκέδαση. Τα λαμπερά εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν με κεντρικό καλεσμένο τον Κώστα Μαρτάκη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, σε μια συναυλία που αναμένεται να την παρακολουθήσει πλήθος κόσμου.


Η Ευχούπουλη βρίσκεται στην Περιφερειακή Οδό της Βέροιας (απέναντι από το S/M ΑΒ Βασιλόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ