Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

"My Veria Card": Με 20€ για τόνωση της αγοράς και στήριξη στην ΠΑΕ Βέροια

Η κάρτα προνομίων "My Veria Card" που δημιουργήθηκε από την σύμπραξη των φορέων της Βέροιας που υπέγραψαν το «Σύμφωνο Συνεργασίας» (δείτε εδώ σχετικά), με σκοπό την τόνωση της αγοράς και τη στήριξη της ΠΑΕ Βέροια, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου 2022 στο Δημαρχείο. Στο πάνελ της παρουσίασης ήταν η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Βέροιας Στέφανος Αποστολίδης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Κώστας Σαμανίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών- Ζαχαροπλαστών Βέροιας Τάσος Παγούρας και ο κατασκευαστής της ιστοσελίδας της «My Veria Card» Γιώργος Τσαμήτρος.

Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθεύονται την κάρτα έναντι 20€. Η κάρτα θα ισχύει μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2023 και θα ανανεώνεται κάθε χρόνο. Οι κάτοχοι της κάρτας θα μπορούν να απολαμβάνουν προνόμια σε 6 τομείς: εκπτώσεις, δωρεάν εισόδους, πολιτιστικές εμπειρίες, εθελοντισμός, δράσεις και λοταρίες.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι της κάρτας θα μπορούν να απολαμβάνουν εκπτώσεις και προσφορές από τα συνεργαζόμενα καταστήματα - μέλη. Επιπλέον, θα συμμετέχουν αυτόματα σε κληρώσεις για δώρα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα. Θα έχουν ελεύθερη είσοδο σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Βέροιας στη Θύρα 4 αλλά σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του Μακροχωρίου (παρών ήταν και ο πρόεδρο της ομάδας του Μακροχωρίου Γιάννης Μηνάς). Θα έχουν προνομιακές τιμές σε πολιτιστικές εμπειρίες και δραστηριότητες, θέατρα κτλ, ενώ θα ενημερώνονται και θα συμμετέχουν σε μια σειρά δραστηριοτήτων, όπως εθελοντικές αιμοδοσίες, αθλητικούς αγώνες, ποδηλατικούς αγώνες και αγώνες τρεξίματος, ενώ θα μπορούν να έχουν πρόσβαση και στην τράπεζα αίματος και μυελού των οστών η οποία θα δημιουργηθεί.

Την πρώτη κάρτα που τυπώθηκε και η οποία είναι του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, παρουσίασε η κ. Τσιπουρίδου, ενώ το site μέσα από το οποίο οι κάτοχοι της κάρτας θα μπορούν να ενημερώνονται για τα συνεργαζόμενα καταστήματα, τις δράσεις κτλ, παρουσίασε ο κ. Τσαμήτρος. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στην σελίδα που δημιουργήθηκε myveria.gr.

Δείτε φωτογραφίες:













13 σχόλια:

  1. Στο Caligula πουλάνε τη κάρτα χορού 40 € . Θα προτιμήσω αυτή από τη δικιά σας …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε κοιτάξτε να κανονίσετε τις άδειες παραμονής των παικτών και αφήστε της κάρτες . Ποιος ευθύνεται για τη συμμετοχή του Bouoli και την αφαίρεση βαθμών . Ο Μεταξάς τη πλήρωσε τότε , τώρα ποιος θα τη πληρώσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ εβγαλες το πορισμα αμεσως. Ολα τα μαθατε! Υπομονη μεχρι την εκδικαση και τοτε να δουμε τι θα πειτε

      Διαγραφή
    2. Πολύ σίγουρο σε βρίσκω , κράτα μικρό καλάθι . .. πιτσιρίκο

      Διαγραφή
    3. Είδες πουθενά καμμιά αφαίρεση βαθμών; Ό, τι να ΄ναι, κυριολεκτικά.....

      Διαγραφή
  3. Ωραίο στυλάκι κ Τσιπουριδου . Ως η Νέα Λολα Νταϊφά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 20 ευρω..........ειστε large.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι δεν σώνεται η αγορά ούτε η ομάδα. Έστω και πήραν την κάρτα 500 ή 600 ή 1000 άτομα νομίζετε ότι λύσατε τα προβλήματά σας; Αυτά τα άτομα λείπουν από την αγορά της Βέροιας;
    Που τα είδατε αυτά; Ποια μελέτη σας τα έδειξε; Ποιός ειδικός επιστήμονας;
    Το κοντινό μέλλον της αγοράς είναι τα μεγάλα καταστήματα με πάρκιν και το ηλεκτρονικό εμπόριο, τι κάνετε για αυτό; Κάρτες; Γέμισε και η πόλη μας με μεγάλα καταστήματα ενχώρια και ξένα. Έχουν κάρτες εκπτωτικές αυτά; Πως εξαπλώνονται αυτά; Κάτι κάνουν καλλίτερα από εσάς.
    Πληρώστε κανένα ειδικό για να σας πει τι χρειάζεστε και αφήστε τους ερασιτέχνισμούς. Δεν βλέπετε ότι χρόνο με το χρόνο κλείνετε τα μαγαζιά σας; Αντέχουν για λίγο ακόμη όσοι (έφαγαν) πολλά τα καλά χρονια τότε που δεν κόβατε αποδείξεις και δεν σας έλενχγε κανείς. Για πόσο ακόμα θα αντέχουν;
    Ξυπνήστεεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε τα λες πολύ καλά αλλά δε κατάλαβες κάτι . Η κάρτα αυτή βγαίνει για να χρηματοδοτηθεί η ΝΠΣ Βεροια , όχι για να βοηθηθούν τα μαγαζιά . Απορώ πως η κυρία Τσιπουριδου έπεσε σ αυτή τη Παγίδα .

      Διαγραφή
  6. Όλο τερτιπια είστε εκεί στον εμπορικό σύλλογο....βάλατε τώρα μπροστά και την ομάδα της πόλης μήπως συγκινηθεί ο κόσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να καταλάβω ο εμπορικός σύλλογος εξυπηρετει μια Α.Ε.; Πολύ ωραία! Επιθυμώ και εγώ να εξυπηρετηθώ που έχω και εγώ μια εταιρία στο όνομα μου. Κι αν μου αρχίσετε να είναι η ομάδα της πόλης και πρεπει να την στηριξουμε, θα σας απαντήσω...... γιατί στο μπασκετ δεν κανατε το ίδιο ή στο χαντμπολ που χρειάζεται πραγματικά χρήματα; τομπολα???? ειναι λαθος αυτη η κινηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ