Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν ΠΑΕ Βέροια, αγορά και εστίαση

«Όλη η πόλη μαζί - Όλοι μαζί» με μια κάρτα μέλους για εκπτώσεις, δράσεις και δώρα!

Με κεντρικό σύνθημα «Όλη η πόλη, Όλοι Μαζί», τοπικοί φορείς 
συνυπέγραψαν, το απόγευμα της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου 2022, σύμφωνο συνεργασίας, με σκοπό την τόνωση της αγοράς, της πόλης και της ομάδας της Βέροιας. Για την υπογραφή του συμφώνου, οι εκπρόσωποι των φορέων παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου. Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Επαγγελματιών Βιοτεχνών και  Εμπόρων Βέροιας, Λάζαρος Ασλανίδης, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού  Ενδιαφέροντος Κώστας Σαμανίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών- Ζαχαροπλαστών  Βέροιας Τάσος Παγούρας και εκ μέρους της ΠΑΕ Βέροιας ο Αντιπρόεδρος Στέφανος Αποστολίδης.




Όπως ανακοινώθηκε, το επόμενο διάστημα θα εκδοθεί μια κάρτα μέλους, διάρκειας ενός έτους, την οποία θα μπορεί να προμηθεύεται ο κόσμος από διάφορα σημεία στην πόλη, έναντι 20€ και με την οποία ο κάτοχος θα απολαμβάνει διάφορα οφέλη. Όπως π.χ. εκπτώσεις στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της Βέροιας, κάθε κλάδου, συμμετοχή σε κληρώσεις και δώρα τα Χριστούγγενα και την Πρωτοχρονιά, δωρεάν είσοδο στα εντός έδρας παιχνίδια της Βέροιας, θα διενεργούνται εθελοντικές δράσεις αιμοδοσίας, ενώ θα δημιουργηθεί τράπεζα αίματος και μυελού των οστών, στις οποίες θα έχουν πρόσβαση οι χρήστες της κάρτας. Η κάρτα θα ανανεώνεται κάθε χρόνο, ενώ τα έσοδα θα διατίθενται για τις δράσεις και μέρος τους για την ΠΑΕ Βέροια.




Οι κάτοχοι θα μπορούν να ενημερώνονται για τις κληρώσεις, τις δράσεις και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις μέσω application ή site που θα δημιουργηθεί, καθώς και από το σχετικό αυτοκόλλητο έξω από κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση, με την ένδειξη του ποσοστού έκπτωσης.

Επιπλέον, από την συνεργασία θα απορρέουν και άλλες δράσεις στο γήπεδο της Βέροιας, όπως δράσεις για άτομα ΑμΕΑ και δράση υιοθεσίας αδέσποτων.

«Στο σκοπό του συμφώνου είναι η τόνωση της αγοράς, της πόλης μας και της ομάδας μας», είπε η κ. Τσιπουρίδου.




«Συστρατεύουμε φορείς της πόλης και απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους για συμμετοχή. Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες και ήδη υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση. Η ΠΑΕ διαφημίζει την πόλη μας. Όταν έχει αγώνα, όλη η πόλη ζωντανεύει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αποστολίδης.




Οι συνεργασίες πάντα βγαίνουν σε καλό», σημείωσε ο κ. Ασλανίδης.




Η ομάδα της Βέροιας είναι η ψυχή μας, έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε, θα βοηθήσει και την πόλη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σαμανίδης. 




Το σύμφωνο φέρνει κοντά όλη την πόλη, με κοινό στόχο την ομάδα της Βέροιας. Να έχει μια γλυκιά πορεία», σχολίασε ο κ. Παγούρας.




Στο τέλος οι εκπρόσωποι των φορέων υπέγραψαν το σύμφωνο συνεργασίας. 




Δείτε το βίντεο της συνέντευξης τύπου:


Το Σύμφωνο συνεργασίας

Στη Βέροια σήμερα, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 τα εξής συμβαλλόμενα μέρη: 

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Επαγγελματιών Βιοτεχνών και  Εμπόρων Βέροιας, κ. Λάζαρος Ασλανίδης, η Πρόεδρος του  Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κα Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου , ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού  Ενδιαφέροντος κ. Κωνσταντίνος Σαμανίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών- Ζαχαροπλαστών  Βέροιας κ. Αναστάσιος Παγούρας  και εκ μέρους της ΠΑΕ Βέροιας ο Αντιπρόεδρος  κ. Στέφανος Αποστολίδης συμφώνησαν να προχωρήσουν από κοινού στην υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας. 

Το παρόν Σύμφωνο Συνεργασίας με τους άνω φορείς βασικό στόχο έχει τον κοινό σχεδιασμό και την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με σκοπό την προβολή της πόλης και της αγοράς. 

Έτσι οι προαναφερόμενοι φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους  με προτεραιότητα την εξωστρέφεια  και την καλύτερη προσέγγιση τους με την κοινωνία, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους στο ευρύ κοινό που θα συμμετέχει ενεργά σ’ όλες τις δράσεις  μέσα από τις οποίες θα δημιουργηθεί  μια νέα δυναμική γενιά φιλάθλων  που θα έρθουν πιο κοντά με την ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ Βέροιας.

Ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων συμφωνείται από κοινού, κατατίθενται εγκαίρως και για κάθε δράση θα επισυνάπτεται  αναλυτικά ο προϋπολογισμός. 

Οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση προέρχεται  από φορείς ή Ιδιώτες θα πρέπει να συναποφασίζεται και να καταγράφεται το ποσό. Οι εκπρόσωποι των  συνεργαζόμενων φορέων θα πρέπει να είναι γνώστες για οποιαδήποτε οικονομική κίνηση (έσοδα-έξοδα δράσεων).  

Το παρόν Σύμφωνο Συνεργασίας τυπώθηκε σε 5  Αντίτυπα

Τα συμβαλλόμενη μέρη:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΑΘΗΝΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΤΣΙΠΟΥΡΙΔΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ –ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ  ΒΕΡΟΙΑΣ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΓΟΥΡΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑΣ
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ 

4 σχόλια:

  1. Ο αθλητισμός είναι και πολιτισμός. Αλλά είναι αυτο με την μορφή του Συμφώνου νόμιμο,...Και να πω κάτι,,μου θυμίζει παντρειά με το ζόρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή αθλητισμός στην Βέροια είναι η ΠΑΕ Βέροια; Μια ανώνυμη ποδοσφαιρική εταιρεία; Έλεος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλη μια μπαρούφα ... Δε σας κάνει εντύπωση που κάποιοι εμφανίζονται σε ένα πάνελ κάθε εβδομάδα, καλούν τους δημοσιογραφους και ανακοινώνουν ότι τούς κατεβεί στο μυαλό . Πολυ παραγοντιλικι έπεσε ... ήμαρτον !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στέφανε προχώρα και πάρε πρωτοβουλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ