Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κουλακιώτης: «Η διακοπή δεν έκανε καλό στον ΠΑΟΚ»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κουλακιώτης, ο οποίος μίλησε για το ασύλληπτο διπλό της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής, αλλά και για την εικόνα που παρουσίασε ο Δικέφαλος στους τελευταίους αγώνες και έκανε τους φίλους της ομάδας να αισιοδοξούν για το μέλλον. Φυσικά, δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στο πρόσφατο φιλικό παλαίμαχων στην Κόρινθο, προς τιμήν του Γιάννη Κόλλια.

Αναλυτικά:

“Δεν έχω δει όλα τα ματς, το προγραμματίζω για τα επόμενα ματς που θα μπουν και οι καλύτερες ομάδες. Πιστεύω θα δούμε παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ είναι Αργεντινή. Θεωρώ ότι είναι καλό που έγινε τώρα αυτή η αναπάντεχη ήττα από τη Σαουδική Αραβία. Η Αργεντινή έχει καλούς παίκτες και αυτή η ήττα θα τους συσπειρώσει όλους και θα δούμε μια άλλη Αργεντινή στα επόμενα ματς. Εγώ υποστηρίζω Ιταλία, αλλά αφού δεν κατάφερε να είναι στο Μουντιάλ στηρίζω την Αργεντινή. Θα δούμε κι άλλες εκπλήξεις στη διοργάνωση. Δεν ξέρω πως θα εμφανιστούν οι άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Θέλει 1-2 ματς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Όταν είσαι με την Αργεντινή, δεν γίνεται να μιλάς για τη Βραζιλία, όμως αυτό που έχω να πω ότι πρόκειται για μια σοβαρή και τρομερή ομάδα που θα παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο στο τουρνουά”.

Για τον ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια ότι είναι σε καλή κατάσταση όμως η διακοπή δεν είναι καλή. Οι περισσότεροι παίκτες του Δικεφάλου έβγαζαν καλά στοιχεία, είδαμε τον Ζίβκοβιτς να ανεβαίνει αγωνιστικά και να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ στο παιχνίδι με τον Βόλο. Επαναλαμβάνω η διακοπή δεν είναι καλό για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει άπαντες στην ομάδα στη διάρκεια της διακοπής και της προετοιμασίας που θα γίνει στην Κύπρο να δουλέψουν ώστε να δούμε τον ΠΑΟΚ μετά την διακοπή όπως ήταν στα τελευταία παιχνίδια. Αν γίνει αυτό ο ΠΑΟΚ θα τα πάει ακόμα καλύτερα”.

Για τη βράβευση του Γιάννη Γκόλια: “Ήταν μια ιδέα του Δέλλα την οποία υποστηρίξαμε και υλοποιήσαμε όλοι μαζί με την βοήθεια του Δημάρχου της Κορίνθου. Θέλαμε να τιμήσουμε τον προπονητή μας που ήταν για εμάς σαν δεύτερος πατέρας μας κι αυτός μας είχε σαν παιδιά του. Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε γι΄ αυτόν. Πέρα από ένας καλός προπονητής, ήταν ένας καλός παιδαγωγός. Μας κρατούσε όλους σαν οικογένεια. Βέβαια, σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι είχαμε πολλές νίκες μαζί. Να επισημάνω ότι οι περισσότεροι εκείνης της εποχής έκαναν καριέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ αποκορύφωμα εκείνης της γενιάς ήταν η κατάκτηση του Euro του 2004”.

2 σχόλια:

  1. Πω πω τι λες ρε μεγάλε ???.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός....ο Χατζάρας και ο Τσαλουχίδης μας έχουν τρελάνει.
    Κανένας νέος άνθρωπος από τον χώρο του αθλητισμού δεν έχει να μας πει κάτι ?
    πρέπει να ακούμε συνέχεια κρίσεις και γνώμες από τους ''βρικόλακες'' ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ