Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπογραφή σύμβασης για στέγαστρο στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας και σκάλα στην Αγία Κυριακή

Στην υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή «Μεταλλικού στέγαστρου κερκίδων γηπέδου Αγίας Μαρίνας και μεταλλικής κλίμακας Αγίας Κυριακής Βέροιας» προχώρησαν ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών, κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε., με έδρα την Βέροια. Το έργο αφορά στην:

Α) Κατασκευή μεταλλικού στεγάστρου επιφάνειας 73,60 τ.μ. επί υφιστάμενων κερκίδων στο δημοτικό οικόπεδο - γήπεδο ποδοσφαίρου Αγίας Μαρίνας.

Β) Κατασκευή νέας μεταλλικής σκάλας στην περιοχή Αγίας Κυριακής – διασταύρωση οδών Βερόης & Αλκιβιάδη που περιλαμβάνει τις παρακάτω εργασίες:

1) Εκσκαφές θεμελίων.
2) Οπλισμένο σκυρόδεμα θεμελίωσης.
3) Κατασκευή μεταλλικού σκελετού.
4) Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις – Φωτισμό.

2 σχόλια:

  1. Υπάρχει ειδικό ολόσωμο ''στάντ'' στο δήμο Βέροιας με την εικόνα του Τσαχουρίδη που τοποθετείται δίπλα στον δήμαρχο μετά από κάθε υπογραφή ???.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους! Έρχονται...εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ