Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δράση για τις γυναικοκτονίες και την γυναικεία κακοποίηση στο Δημαρχείο Βέροιας

Δράση αφύπνισης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης κατά του φαινομένου της γυναικείας κακοποίησης, διοργανώθηκε το πρωί της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου 2022 στην πλατεία Δημαρχείου.
Την δράση διοργάνωσε ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» και συμμετείχαν το Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας, το Γ’ Εσπερινό ΕΠΑΛ Βέροιας, το Α’ ΕΠΑΛ Βέροιας, το ΕΝΕΕΓΥΛ Βέροιας και η «Α21» - Οργάνωση από τη Θεσσαλονίκη, κατά του trafficking (εμπορία ανθρώπων).

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας Φύλων Συρμούλα Τζήμα, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αθανάσιος Αλατζόγλου, η πρόεδρος του Συλλόγου «Έρασμος» Γιούλη Φωστηροπούλου, η εκπρόσωπος της Α21, οι διευθυντές του Εργαστηριακού Κέντρου και του ΕΝΕΕΓΥΛ και η εκπρόσωπος του ΕΠΑΛ.




Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διανεμήθηκε έντυπο υλικό στους περαστικούς, ενώ οι μαθητές προχώρησαν σε μια συμβολική κίνηση, βάφοντας τα χέρια τους με «αίμα», με κόκκινο χρώμα.

Δείτε φωτογραφίες:

















































7 σχόλια:

  1. Στο μίσος και στον έρωτα η γυναίκα είναι περισσότερο βάρβαρη από τον άντρα.
    Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος
    «τι θέλει μια γυναίκα;»
    Ζίγκμουντ Φρόυντ, 1856-1939, Αυστριακός ψυχίατρος

    οχι βια ,ουτε στο γηπεδο ουτε στο δρομο ουτε στο σπιτι ουτε στο αιγαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι ο Θεός πήρε πλευρό από τον Αδάμ και έκανε τη Εύα η οποία στη συνέχεια ξεγέλασε και πίεσε τον Αδάμ να φάει τον απαγορευμένο καρπό ήταν ενδοοικογενειακη βία ή απλά απάτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη μλ σε δέρνει αν νομίζεις πως είπες κάτι έξυπνο ή αστείο

      Διαγραφή
  3. Οι επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι διπλάσιες μητέρες από ότι άνδρες κακοποιούν τα παιδιά τους. That΄s all...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν τους οικολόγους, με τα Land Rover Defender ένα πράγμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μιλανε οι γυναικες που εχουν στο τσεπακι τους την ψυχλολογικη βια εναντι στον ανδρα...ρωτηστε ολους του χωρισμενους και πειτε καθε ποτε βλεπουν τα παιδια τους.....συν οτι κανουν κακο στα παιδια φυσικα..αλλα αυτα δν εχουν σημασια βλεπετε σημερα...μονο οτι συμφερει την γυναικα εχει σημασια....ρατσιστριες στο φουλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι δίκιο έχουν, άντρες και γυναίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ