Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλη η ΕΠΣ Ημαθίας κάτω από το μικροσκόπιο - Οι επιθέσεις «κανόνια» και οι άμυνες «σουρωτήρι».

Του Βασίλη Αλαμπορινού
Μετά τις πρώτες αγωνιστικές των Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ημαθίας, ας δούμε λιγάκι τις ομάδες που «βομβαρδίζουν», αυτές που είναι σε φάση «όσα βάλω κι όσα φάω», τις «δυσκοίλια μπροστά, γρανίτης πίσω» καθώς και αυτές που στο αμυντικό τους 3ο εκτυλίσσονται πάνω από 10-15 φάσεις σε κάθε αγώνα και ταλαιπωρούνται από τον αντίπαλο.

Α’ ΕΠΣ Ημαθίας (@aka EPS LEAGUE)


Πάνω κάτω μέχρι στιγμής ισχύουν αυτά τα οποία είχαν προβλεφθεί. Ο Μέγας Αλέξανδρος της Αγίας Μαρίνας είναι πρωτοπόρος με ενεργητικό 28! τερμάτων, ενώ έχει φάει μόλις 2. Αποτελεί τον ορισμό της παραγωγικής ομάδας, έχοντας ταυτόχρονα ένα απίστευτα καλό παθητικό με 2 τέρματα. Ο έτερος Μέγας Αλέξανδρος που είναι στη 2η θέση, αυτός των Τρικάλων, ακολουθεί με μία σχετικά μέτρια προς καλή επίθεση (12 γκολ) αλλά με άμυνα επίσης ”γρανίτη” με παθητικό 2 γκολ. Το Μακροχώρι είναι επίσης του στυλ ”βομβαρδισμού” με 18 τέρματα ενεργητικό, αλλά έχει αφήσει την εστία του να παραβιαστεί 8 φορές μέχρι τώρα. Ο Φίλιππος Μελίκης είναι ”όσα φάω κι όσα βάλω” με σκορ 16-10, ενώ ”σφιχτές” ομάδες για τα δεδομένα τους χαρακτηρίζονται ο Κοπανός (9-8), η Αλεξάνδρεια (9-7) και η Βέροια Β’ (8-8). Πάμε στα ”σουρωτήρια” τώρα… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ