Quantcast

http://picasion.com/

Με επιτυχία η εκδήλωση για τον σακχαρώδη διαβήτη στην Πατρίδα

Στο πλαίσιο δράσεων για την προάσπιση υγείας ΚΑΠΗ, του ΚΑΠΑ σε συνεργασία με την 11η ΤΟΜΥ Βέροιας και το Κ.Υ. Κρύας Βρύσης διοργάνωσε ενημερωτική ομιλία με θέμα «Υγιεινή Διατροφή-Διατροφικές Συμβουλές σε άτομα με υποκείμενο Νόσημα Σακχαρώδη Διαβήτη και Μέτρα Προστασίας Εποχικής Γρίπης-covid 19». H δράση έλαβε χώρα την Παρασκευή 18 Νοέμβριου στο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς» στην Πατρίδα Ημαθίας. 

 Εκεί τα μέλη του ΚΑΠΗ είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την ενδιαφέρουσα ομιλία-Παρουσίαση από την κ. Φωστηροπούλου Ελένη, Διατροφολόγο του Κ.Υ. Κρύας Βρύσης, η οποία μίλησε για τα οφέλη της υγιεινής διατροφής στον οργανισμό. 

 Στη συνεχεία η κ. Στεργιοπουλου Ελενη, Επισκέπτρια Υγείας της 11ης ΤΟΜΥ Βεροίας τόνισε πόσο σημαντικά είναι τα μέτρα προστασίας για την Προάσπιση και Προφύλαξη της Υγείας μας. Τέλος στα μέλη του ΚΑΠΗ πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις σακχάρου από την κ. Στεργιοπουλου Ελενη, Επισκέπτρια Υγείας της 11ης ΤΟΜΥ Βεροίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ