Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

To ελεγκτικό κέντρο της ΑΑΔΕ εγκαινίασε στη Θεσσαλονίκη ο Βεσυρόπουλος

Το 2ο Ελεγκτικό Κέντρο της ΑΑΔΕ στη Θεσσαλονίκη εγκαινίασε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, παρουσία του υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρου Καλαφάτη, του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα. Ο κ. Βεσυρόπουλος τόνισε πως υπάρχει ισχυρή  βούληση της φορολογικής διοίκησης να κυριαρχήσουν οι κανόνες του δικαίου. 

«Η λειτουργία των Ελεγκτικών Κέντρων αποτελεί μια ακόμη κίνηση, που υπηρετεί τον στρατηγικό στόχο αλλαγής της διαμόρφωσης των φορολογικών ελέγχων», τόνισε, στον χαιρετισμό του, ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυροπουλος και συνέχισε: 

«Τα Ελεγκτικά Κέντρα αποτυπώνουν την ισχυρή βούληση της φορολογικής διοίκησης να κυριαρχήσουν οι κανόνες της ασφάλειας δικαίου στις σχέσεις της με τους φορολογούμενους, αλλά και ταυτόχρονα εμπέδωσης των κανόνων φορολογικής συμμόρφωσης και διαφάνειας».

Ο κ. Βεσυρόπουλος εξήρε τις προσπάθειες των εργαζομένων και διατύπωσε τη δέσμευση του υπουργείου Οικονομικών για υποστήριξη του έργου τους. «Παραμένουμε δίπλα σας στην προσπάθεια εξυπηρέτησης του δημοσίου οφέλους, που είναι κοινή για όλους», είπε ο κ. Βεσυρόπουλος και πρόσθεσε: 

«Μέσα από τη δημιουργία ελεγκτικών κέντρων δημιουργούνται οικονομίες κλίμακας, διασφαλίζεται η ταχύτερη διεκπεραίωση της διαδικασίας των ελέγχων και αναβαθμίζεται ο ρόλος των εργαζομένων στη φορολογική διοίκηση».

1 σχόλιο:

  1. Υπουργέ μου καλά τα εγκαίνια όμως κάντε καμία ρύθμιση γιατί στις εκλογές δεν σας βλέπω καλά.....ο Πιτσιλης δεν πολιτεύεται στον νομό... εμείς πονάμε όλες οι επιχειρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ