Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτό είναι το πανέμορφο σπίτι του Άγιου Βασίλη στη Βέροια

Εσύ, πήγες να δώσεις το γράμμα σου;

Λίγες εβδομάδες απέμειναν για τον ερχομό του νέου έτους και όλα τα παιδιά προετοιμάζονται για την έλευση του Άγιου Βασίλη. Ο αγαπημένος Άγιος θα φέρει τα δώρα του από τον Βόρειο Πόλο στην αλλαγή του χρόνου και θα τα αφήσει κάτω από τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα. Ήδη, εκατοντάδες μικρά παιδιά έχουν πάει στην «Ευχούπολη», προκειμένου να τον επισκεφθούν και να του δώσουν το γράμμα τους.

Πιο συγκεκριμένα, στο κέντρο της «Ευχούπολης» υπάρχει το «Σπίτι του Άγιου Βασίλη», στο οποίο οι γονείς μπορούν να πάνε μαζί με τα παιδιά τους και να του δώσουν το γράμμα τους.

Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί του. Ευγενικός, χαμογελαστός, χοντρούλης, με πολλά άσπρα γέννια και αρκετά γενναιόδωρος έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές των επισκεπτών.

Τα παιδάκια μπορούν να φέρουν το γράμμα τους, είτε από το σπίτι, είτε να το γράψουν εκεί (υπάρχει ειδικό τραπέζι με μπογιές και μολύβια).

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι του Άγιου Βασίλη:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ