Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η υπόθεση Μπουόλι επηρέασε την ψυχολογία της ομάδας

Kataskopos speaking

Η Βέροια έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δικαιούνταν τη νίκη. Το σκορ αντί για 4-1 έλειξε 1-2. Απίστευτα πράγματα! Ο αντίπαλος τερματοφύλακας έπιανε τα άπιαστα. Κακά τα ψέματα, η υπόθεση του Μπουόλι επηρέασε όλη την ομάδα και την αποσυντόνισε. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όταν βλέπεις πως κινδυεύεις να φας -3 βαθμούς και να μηδενιστείς σ' ένα ματς που πήρες τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού πρώτα έφτυσες αίμα και ιδρώτα, τότε η ψυχολογία σου είναι στα τάρταρα! 

Είναι κρίμα κι άδικο να χάνονται βαθμοί στα χαρτιά. Η Βέροια πέρσι δίδαξε ήθος στο παιχνίδι μπαράζ με τον Λεβαδειακό και δεν έκανε ένσταση. Ενώ θα μπορούσε και λογικά θα είχε δικαιωθεί! Δυστυχώς, άλλοι διδάσκουν κουτοπονηριές! Για όλους όμως έρχεται ο λογαριασμός στο τέλος... 

Η ομάδα έχει αποδείξει πως διαθέτει καλό σύνολο και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Τώρα είναι μια δύσκολη συγκυρία. Θα πρέπει ο Ανυφαντάκης να διαχειριστεί την κατάσταση. Έχουμε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά μας και δεν χρειάζεται να μας πιάνει πανικός. Ακόμα κι αν δεν πάνε καλά τα πράγματα στα δικαστήρια, έχουμε πάρα πολύ δρόμο. Ακόμα είμαστε στην 3η αγωνιστική! 

Σίγουρα η «Βασίλισσα» θα χρειαστεί ενίσχυση τον Ιανουάριο. Νομίζω 2-3 ενδεκαδάτες προσθήκες θα βοηθήσουν τον σύλλογο να κάνει το βήμα παραπάνω. Απαιτείται αφοσίωση στο πλάνο, πίστη και σκληρή δουλειά. Και κυρίως οι φίλαθλοι να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια. Στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισα, έπρεπε να είχαμε άλλους 1.000 φιλάθλους μέσα στο Δημοτικό Στάδιο!

5 σχόλια:

  1. Εδώ οι Βεροιωταδες είναι μόνο για να κρίνουν κ να περιμένουν στη γωνία ποτέ θα γίνει η στραβή.εδω κ πόσα χρόνια λέμε ποτέ θα γυρίσει ο κόσμος κ ποτέ θα γυρίσει ο κόσμος ...με παρακάλια δεν γίνετε .αυτοί είμαστε 1000-1500 που πονάνε την ομάδα ας το πάρουν χαμπάρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ Η ΒΕΡΟΙΑ ΜΑΖΕΥΕ 7000 ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ; Η ΒΕΡΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 5 ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ! ΓΙΑ ΠΑΝΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΕΛΑ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ! Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ!

      Διαγραφή
    2. Εγώ στο γήπεδο ειμουν οι άλλοι 6000 που ήταν όλη τη χρονιά δεν ξέρω....μακάρι να ήταν όπως τα λες αλλα δυστυχώς απέχουν πολύ

      Διαγραφή
  2. Στελνετε, μια ετοιμη οργνωμενη ομαδα απο τους ΜΠΙΚΕΣ , με ταχυτητα φωτος στη Γ εθνικη και εχετε απαιτηση να σας ακολουθησει ο κσμος με τη παρουσια του στο γηπεδο αλλα και συνησφεροντας οικονομικα !! Εσεις οι πρωτοκλασατοι μανατζαρεοι που το παιζετε προεδροι Ποσα λεφτα δικα σας θα βαλετε ? Για τη ξεφτιλα που φαγαμε απο τη περιπτωση Μπουολι ποιος θα τη Πληρωσει ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβαίνω γιατί κρίνουνε αυτούς που ανέλαβαν ..όταν ανέλαβαν είπαν ότι όποιος θέλει μπορεί να έρθει κ να τραβήξει μπροστά ...δε νομιζω να πήγε κανένας εκτός από αυτούς στον πρόλογο όλοι καλοί ήμαστε ....αυτούς μπόρεσαν?? αυτούς ηθελαν?αυτοι θα κριθούν κ εγώ με αυτά που είδα με αυτά τα οικονομικά...μια χαρά είναι η ομάδα δεν πέσαμε από τα σύννεφα ..η ομάδα παλεύει όλα τα ματς ασχέτως αποτελεσματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ