Quantcast

http://picasion.com/

Για 2η φορά στην Αλεξάνδρεια, μέσα σε μια εβδομάδα ο Παπαστεργίου

Με την επίσκεψη στο Δημαρχείο και τη συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Γκυρίνη, ολοκληρώθηκε ακόμη ένας κύκλος επαφών του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστου Παπαστεργίου, στην Ημαθία. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαστεργίου βρέθηκε στην Αλεξάνδρεια για δεύτερη φορά εντός μιας εβδομάδας. Στη σύσκεψη που ακολούθησε στο Δημαρχείο συμμετείχαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Δελιόπουλος και από την πλευρά της περιφερειακής παράταξης ο υπ. περιφερειακός σύμβουλος κ. Γρηγόρης Γιοβανόπουλος, ο γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ κ. Σταύρος Γιάντσης και ο πρώην Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Μπάμπης Γκιόνογλου.

Νωρίτερα το κλιμάκιο επισκέφθηκε τα ΓκαιΠ εκκοκκιστήρια βάμβακος και συζήτησε αναλυτικά για την παραγωγή, επεξεργασία και διάθεση του προϊόντος με τον κ. Νίκο Ουσουντζόγλου. Στην επίσκεψη ήταν παρών και ο υπ. περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Πριονίδης.


Η επίσκεψη στην Αλεξάνδρεια ολοκληρώθηκε με συνέντευξη τύπου, όπου ο κ. Παπαστεργίου αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στις συναντήσεις, αναφέρθηκε στα συμπεράσματά του από αυτές και, εν συνεχεία, στις επόμενες δράσεις της παράταξης.



1 σχόλιο:

  1. Καλά ρε Γκυρινη στο φίλο σου τον Χαλκίδη δεν πηγές ντροπή αχάριστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ