Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βρες το αλυσοπρίονο που χρειάζεσαι στο Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας Γκαλίτσιος Θεόδωρος

Μπαταρίας, βενζινοκίνητα και ηλεκτρικά!

Δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις ποιο αλυσοπρίονο να επιλέξεις; Θες να αγοράσεις το πιο σύγχρονο εργαλείο που να καλύπτει τις ανάγκες σου και να συνδυάζει τιμή και ποιότητα; Το αλυσοπρίονο αποτελεί ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για κλαδευτές και υλοτόμους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Καθώς διανύουμε περίοδο κλαδέματος και κοπής ξύλων, το αλυσοπρίονο είναι αυτό που χρειάζεται κάθε εργάτης που επιθυμεί γρήγορο και σωστό αποτέλεσμα.

Στο Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας Γκαλίτσιος Θεόδωρος θα βρεις αλυσοπρίονα μπαταρίας, βενζινοκίνητα και ηλεκτρικά, που θα σου λύσουν τα χέρια! Ακόμη θα βρεις θήκες για αλυσοπρίονα και όλα τα ανταλλακτικά για να ολοκληρώσεις τον εξοπλισμό σου!

Επισκέψου το φυσικό κατάστημα στην οδό Σταδίου 53 ή το ηλεκτρονικό κατάστημα galitsiosagro.gr και επέλεξε ό,τι σου ταιριάζει.

Ενδεικτικά προτείνουμε:

Αλυσοπρίονο Βενζίνης NAKAYAMAPRO




Αλυσοπρίονο Μπαταρίας AGROFORCE




Αλυσοπρίονο Μπαταρίας KYROS




Αλυσοπρίονο Βενζίνης HYUNDAI




Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ