Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έσκασε»... χειροβομβίδα στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»!

Νέο παρασκεύασμα που θα κάνει... μπαμ στο τραπέζι σας!

Αν για κάτι είναι πλέον γνωστό τα τελευταία χρόνια το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», πέρα από την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων του, είναι τα πεντανόστιμα και εντυπωσιακά κρεατοσκευάσματα που ετοιμάζει καθημερινά, ένα προς ένα, 
με μεράκι και αγάπη, για να δώσουν γεύση και χρώμα στο καθημερινό και Κυριακάτικο τραπέζι. Είναι και κάποιες φορές που η έμπνευση πάει ένα βήμα παραπέρα και δημιουργεί κρεατοσυνθέσεις που κάνουν... μπαμ στο τραπέζι μας!

Όπως το ολοκαίνουριο παρασκεύασμα που ονομάστηκε «Χειροβομβίδα», γιατί σε κάθε μπουκιά θα σκάνε οι γεύσεις στο στόμα μας. Κότσι χοιρινό γεμιστό! Και το καλύτερο; Περιλαμβάνει και τις baby πατατούλες, έτοιμο για ψήσιμο. Εμείς μόνο τον φούρνο ανάβουμε, ούτε σκεύος δεν χρειάζεται να αλλάξουμε! 

Αυτά και άλλα πολλά θα βρείτε περνώντας μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής). Επιλέξτε τα αγαπημένα σας κρεατοσκευάσματα για το Σαββατοκύριακο ή και για όλη την εβδομάδα.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
Παραγγελίες και μέσω efood εδώ
Παραγγελίες και μέσω BOX εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ