Quantcast

http://picasion.com/

Δεν θα κουνήσει ευρωπαϊκό σεντόνι η «Βασίλισσα»

Ακυρώθηκε από τη διοίκηση της Βέροιας ο μεγάλος φιλικός αγώνας της προσεχούς Παρασκευής που είχε ”άρωμα” champions league… Όπως είχε αναφερθεί πριν από μερικές μέρες, ήταν ευκαιρία για τη ”Βασίλισσα του Βορρά” να παίξει ένα μεγάλο φιλικό με τη Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ, ομάδα η οποία έχει αγωνιστεί μέχρι και στο champions league! Λόγω της διακοπής των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο και της…γύρας των ”πρασίνων” κοντά στην πόλη μας, ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει η ομάδα να αγωνιστεί σε έναν φιλικό αγώνα ο οποίος θα της είχε προσδώσει αρκετά πράγματα.

Όμως η διοίκηση της ”Βασίλισσας” ακύρωσε προς έκπληξη όλων το φιλικό, καθώς υπάρχει και ο αγώνας της Κυριακής 04/11 με τον Αλμωπό Αριδαίας στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο κι έτσι θεωρήθηκε πως ο αγώνας αυτός δεν πρέπει να γίνει. Προφανώς και γνώριζε το πρόγραμμα της Superleague 2 η Βέροια, αλλά φαίνεται πως κάτι άλλαξε και υπάρχει ερωτηματικό για τον λόγο για τον οποίο ακυρώθηκε.

Τώρα είναι θέμα της προσαρμογής της φυσικής κατάστασης, είναι θέμα της χρήσης του χλοοτάπητα του γηπέδου μέσα σε 2 μέρες, είναι το ότι σε περίπτωση ήττας με μεγάλο σκορ θα έπεφτε η ψυχολογία της ομάδας, είναι το ότι η Βέροια ”καίγεται” για τη νίκη με τον Αλμωπό…μάλλον είναι όλα αυτά μαζί!

4 σχόλια:

  1. κρίμα και ανοργανωσιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα φιλικά δεν σε ανεβάζουν στην Βαθμολογία. Η νίκη επί της αριδαίας θα σε ανεβάσει πολύ. Λογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά έκαναν κ το ακύρωσαν τον αλμωπο πρέπει να κερδίσουμε και θα έρθει η ψυχολογία μετα

      Διαγραφή
  3. Τώρα θυμήθηκα ένα αντιδήμαρχο που πριν καμμιά 15αρια χρόνια είχε, λέει, κλείσει φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς στο στάδιο της Βέροιας κ ένας άλλος πάλι πρόεδρος μικρότερης ομάδας της πόλης θα έκλεινε φιλικό με τη Φενέρ Μπαξέ στην πόλη , γιατί ταίριαζαν οι φανέλες τους... Μια πόλη μια ομάδα μια παρέα μια συμμ...α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ