Quantcast

http://picasion.com/

Τόλκας προς Περιφερειάρχες: Hμαθία, Πέλλα, Κιλκίς, Σέρρες είναι σε παρακμή!

Στο Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειαρχών τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας, ως μέλος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής. Άσκησε σκληρή αντιπολίτευση στη ΝΔ επειδή δεν έχει στηρίξει καθόλου την αυτοδιοίκηση στα τέσσερα αυτά χρόνια διακυβέρνησής της, όσον αφορά την ενδυνάμωση των θεσμών και την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών. Χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ο κος Πέτσας να ζητάει από τους Δημάρχους να στηρίξουν εκλογικά την κυβέρνηση σαν ανταμοιβή ότι η κυβέρνηση δήθεν τους στήριξε, λες και μιλάει σε κομματικό ακροατήριο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στην Ημαθία τονίζοντας ότι ο τόπος μας αποδυναμώνεται, βρίσκεται σε παρακμή και δεν υπάρχει κανένα σχέδιο ανάσχεσης της φτώχειας.

Αναφέρθηκε ακόμη μια φορά στον κάθετο άξονα Νάουσα – Εγνατία.

Τέλος, ζήτησε μεγαλύτερη ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα από όλους ώστε να αλλάξει το σύστημα στη χώρα. Για μια ισχυρή δημοκρατία και δίκαιη οικονομία.



4 σχόλια:

  1. ΄΄δεν υπάρχει κανένα σχέδιο ανάσχεσης της φτώχειας.'' και τα λετε τοσο απλα λες και μηλατε για αποτελεσματα ποδοσφαιρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη αλλά μάλλον ζούμε σε άλλη πόλη ! Ο θεός μας φύλαξε και έχουμε τον συγκεκριμένο αντιπεριφερειάρχη και Περιφεριάρχη σε αυτόν τον τόπο ! Στον νόμο Ημαθίας υπάρχει έντονη περιφερειακή ανάπτυξη ο κύριος Καλαϊτζίδης έχει δώσει νέες ιδέες στον τόπο και έχει συμβάλει σημαντικά στην ΑΚΜΗ και στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ του νόμου. Δεν ξεχωρίζει πόλεις ούτε ασχολείται μόνο με την πρωτεύουσα του νόμου την Βέροια. Έχει κάνει σημαντικά έργα στην Νάουσα και στην Αλεξάνδρεια. Εγώ ως κάτοικος Νάουσας πρώτη φορά βλέπω κάποιος περιφερειάρχης να ασχολείται τόσο πολύ και με εμάς. Όλοι οι υπόλοιποι μας είχαν στο περιθώριο και ερχόντουσαν ΑΝ και ΟΤΑΝ μόνο για φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε σαν χώρα ευτυχώς να λέμε που έχουμε αυτήν την κυβέρνηση και αυτους τους ανθρώπους στο νόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάει για ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ; Να γελάσω πριν να κλαψω. Οι μόνες αποφάσεις που πήρατε όταν ήσασταν κυβέρνηση είναι να γεμίσουμε Πακιστανός και να τους ταΐζουμε κιόλας. Δίκαιη οικονομία δεν νομίζω να ειναι οι άνθρωποι που κάθονται να έχουν μεγαλύτερο μισθό από αυτους που δουλεύουν. Εκτός και αν εννοούμε τα λεφτά που αφήνουν οι Πακιστανοί στα μαγαζιά ! Α ναι δεν αφήνουν ψωνίζουν από τα δικά τους μαγαζια Δίκαιο όσο να πεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ