Quantcast

http://picasion.com/

Κάτι νέο έρχεται στον πεζόδρομο της αγοράς...

Τι είναι αυτό που ετοιμάζεται στον πεζόδρομο της αγοράς της Βέροιας; Σε εκείνη την μικρή συμπαθητική γωνία που... ξεπετάγεται στις οδούς Τσαλδάρη, Αριστοτέλους και Μητροφάνους και μέχρι πρόσφατα ήταν ένας χώρος που λειτουργούσε απλά ως βιτρίνα καταστήματος; Τι θα αποκαλυφθεί άραγε σε λίγες ημέρες κάτω από τον προστατευτικό μουσαμά; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr που πήγε για... «αυτοψία»
στο σημείο, μια γνωστή επιχείρηση καφέ - καφεκοπτείου, το μόνο στη Βέροια που προσφέρει φρεσκοκαβουρδισμένο εσπρέσσο και που διαθέτει ήδη καταστήματα στην πόλη μας, ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο coffee spot στην καρδιά της αγοράς.




Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς για να δημιουργήσουν έναν χώρο με τις κατάλληλες υποδομές που είναι απαραίτητες για το νέο αυτό εγχείρημα. Σύμφωνα με το πλάνο των επιχειρηματιών, το κατάστημα θα είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί στα μέσα Δεκεμβρίου αλλά ο veriotis.gr σας εξασφάλισε ένα... σνικ πικ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ