Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γλίτωσε στο 95' το έμφραγμα η Βέροια, 1-1 με τον ΠΑΟΚ Β'

Ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ
Με τον βαθμό της ισοπαλιας ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 η Βέροια. Η «Βασίλισσα» αντιμετώπισε εντός έδρας τον «Δικέφαλο του Βορρά», με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 1-1. Οι παίκτες του Κώστα Αφυφαντάκη πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί και αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τη νίκη.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έδειξε ποιοτικά χαρακτηριστικά και απέδρασε από την Ημαθία με τον βαθμό της ισοπαλίας, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Χατζηστραβός στο 54 λεπτό.

Στο τρελό αυτό ματς, η Βέροια κατάφερε να μην χάσει, χάρη στην εύστοχη καταπληκτική εκτέλεση πέναλτι του Bouoli στο 95′, με τον διαιτητή να σφυρίζει αμέσως μετά τη λήξη.

Μείνετε συντονισμένοι, έρχεται αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, η μάχη των πάγκων, οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά το βίντεο με τις φάσεις του αγώνα.

6 σχόλια:

  1. Τίποτα δεν γλίτωσε. Μια κλάση ανώτερη ήταν η Βέροια. Οι άλλοι μόνο διπλό πούλμαν, αγκωνιές, κλωτσιές, κίτρινες κάρτες και εύνοια της διαιτησίας με ακύρωση κανονικού γκολ της Βέροιας. Για όποιους βλέπουν ποδόσφαιρο χωρίς παρωπίδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κριμα για τους ελληνες διαιτητες ουτε στην Γ εθνική δεν κάνουν....ΜΟΝΟ ΒΕΡΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθαρό γκολ ακύρωσε μοίρασε κάρτες στην αρχή στη Βασίλισσα με μεγάλη ευκολία ενώ στους αντιπάλους τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μπάλα είναι σαν τη γυναίκα: της αρέσουν τα χάδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η διαιτησία ξεκάθαρα άφηνε το παιχνίδι του αντιπάλου και έδωσε δύο κάρτες στην αρχή σε εμάς..η ομάδα φάνηκε λίγο αγχωμενη αλλά σίγουρα είχε τις στιγμές της.απορω πως δεν μίλησε ακόμα κανένας για το καθαρό γκολ και περνάνε στα ψιλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δίνεται πέναλτυ στο 95’ ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ