Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ηλεκτρονικά πλέον οι αιτήσεις πολιτών στο Νοσοκομείο Βέροιας

Στο πλαίσια αναβάθμισης των ψηφιακών υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω της ιστοσελίδας του Νοσοκομείου Βέροιας (www.verhospi.gr), τίθενται σε εφαρμογή από το Τμήμα Πληροφορικής οι Ηλεκτρονικές Αιτήσεις, μέσω των οποίων οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικάαίτηση για μία σειρά διοικητικών διαδικασιών με στόχο την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση τους, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία στα αντίστοιχα τμήματα.Συγκεκριμένα, μέσω του κεντρικού μενού της ιστοσελίδας του Νοσοκομείου (e-Υπηρεσίες - Αιτήσεις Πολιτών) δύναται να υποβληθεί ηλεκτρονικό αίτημα για την χορήγηση:

1. Αντίγραφου Εξιτηρίου
2. Βεβαίωσης Νοσηλείας
3. Ιατρικής Γνωμάτευσης
4. Αντίγραφο Ιατρικού Φακέλου
5. Χορήγηση οπτικού μέσου (CD) Αξονικής Τομογραφίας ή Ακτινολογικών Εξετάσεων

Ο αιτών/ατούσα συμπληρώνει τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση με τα στοιχεία που απαιτούνται για την έκδοση του αντίστοιχου πιστοποιητικού. Με την υποβολή η αίτηση παραλαμβάνεται από το αρμόδιο τμήμα και στην συνέχεια εφόσον το αίτημα διεκπεραιωθεί, ενημερώνεται τηλεφωνικά από την αρμόδια Υπηρεσία ώστε να προσέλθει και να παραλάβει το πιστοποιητικό αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο τις άσκοπες μετακινήσεις.

Το πιστοποιητικό παραλαμβάνεται ΜΟΝΟ:

- Από τον ίδιο τον αιτούντα με την επίδειξη ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.
- από τρίτους με εξουσιοδότηση (θεωρημένη από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ ή ΚΕΠ).

5 σχόλια:

  1. Ακόμα υπάρχει αυτό το αχουρι?? Ούτε από έξω δεν είναι να περνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχομαι να μην χρειαστεί να επισκεφτείτε αυτό το αχουρι όπως το λέτε.....τότε θα σας φαίνεται παλάτι και θα αναζητάτε την ίαση σας!!!

      Διαγραφή
  2. Είναι ντροπή να μιλάτε έτσι !! Όταν πάθετε κάτι εσείς να μην πάτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προεκλογικές διαφημίσεις όπως παντα . Τόσα χρόνια μονο βρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι λυπηρό να μηδενίζουμε τις προσπάθειες εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Νοσοκομείου.Τουλαχιστον όσοι έχουν νοσηλευθεί , αισθάνονται απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των γιατρών. Μακάρι να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο οι υπηρεσίες,για τους πολίτες.Λαζαρος Τοπαλτζικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ