Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παλαίμαχοι Βέροιας - Δόξας Δράμας: Θυμήθηκαν τα παλιά και σκόραραν στο γήπεδο της Νικομήδειας (φώτο)

Ένα ευχάριστο απόγευμα στη Νικομήδεια ολοκληρώθηκε και τελικώς χαμογελάσανε και οι δύο ομάδες αφού σημασία δεν είχε το αποτέλεσμα. Οι παλαίμαχοι Βέροιας και Δόξας Δράμας, μόνο σαν παλαίμαχοι δεν εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νικομήδειας. Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε για περίπου μία ώρα, λόγω καθυστερημένης άφιξης της φιλοξενούμενης ομάδας στη Νικομήδεια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ήταν μια ισορροπημένη αναμέτρηση, με ένα “κρύο” πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι δύο ομάδες δεν ήταν ιδιαίτερα δραστήριες και έμειναν στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, που κρύφτηκε ο ήλιος και άρχισε να πέφτει η θερμοκρασία, Βέροια και Δόξα Δράμας φρόντισαν να μας ζεστάνουν. Το πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στους παλαίμαχους της “Βασίλισσας” που κυριάρχησαν και προηγήθηκαν με 2-0.


Αντιστρόφως ανάλογο το δεύτερο μισό του ημιχρόνου, στο οποίο με τρία γκολ, οι παλαίμαχοι της Δόξα Δράμας πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη.

H κερκίδα δεν ήταν ασφυκτικά γεμάτη, αλλά είχε σημαντικές παρουσίες και από την ΠΑΕ Βέροια. Παρούσες και οι Veria Ladies, οι οποίες δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους “θρύλους” των δύο ιστορικών ομάδων.

Μετά το παιχνίδι ακολούθησε τραπέζωμα στον χώρο πέριξ του γηπέδου με παίκτες, προπονητές, φίλους και άλλους πολλούς.


Αγωνίστηκαν οι παλαίμαχοι:

Βέροια (Χατζάρας): Κολεσίδης, Μαντζιαρίδης, Βεργώνης, Μελετίδης, Τσιούχας, Μίλης, Νατσούρας, Σαββίδης, Ελευθεριάδης, Παπανώτας, Υφαντίδης, Κίτσας, Καστανιώτης, Κεσίδης, Στηβ Παπαδόπουλος. 

Δόξα Δράμας: Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης Γ., Ασλανίδης, Παλιόγλου, Κατσαρίδης, Μιχαηλίδης, Φερφερής, Μουρατίδης, Καρυπίδης, Τεκτονίδης, Κιοσές.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια και μπράβο σε όλους και ειδικά στον Τάκη για την οργάνωση ......Θόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ