Quantcast

http://picasion.com/

Απίστευτα πράγματα στη Βέροια: Γρονθοκόπησε διασώστη του ΕΚΑΒ, γιατί διαφωνούσε με την διαδρομή του ασθενοφόρου

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα γίνει στάση εργασίας
Ένα πρωτόγνωρο και πέρα από κάθε λογική περιστατικό καταγγέλει το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας «Η Πρόοδος». Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής 16/10/2022, πλήρωμα του ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση για επείγον περιστατικό. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού ο «ασθενής» έκρινε ότι το πλήρωμα έπρεπε να πράξει κατά τις εντολές του για τη διαδρομή του ασθενοφόρου, με κατάληξη να στραφεί με γροθιές και χαστούκια προς τον ένα διασώστη. Για το περιστατικό έχει επιληφθεί άμεσα η ΕΛ.ΑΣ. και κεντρικός συντονιστής ΕΚΑΒ-2.

«Καλούμε τη διοίκηση του ΕΚΑΒ και τη διεύθυνση του ΕΚΑΒ-2 να πράξουν τα νόμιμα, για την χρήση βίας που έχει υποστεί ο συνάδελφος κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα φαινόμενα βίας προς τους συναδέλφους διασώστες, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Ημαθίας θα έχουν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 της πρωινής βάρδιας και από της 15:00 έως 18:00 της απογευματινής. Θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα τα πολύ επείγοντα περιστατικά» καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου.

11 σχόλια:

  1. ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΑΞΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, αλλά επειδή υπάρχει διαφορά με τον ''παράξενο'' ασθενή , το ΕΚΑΒ τιμωρεί με την στάση Εργασίας του όλους τους υπολοίπους πολίτες, οι οποίοι δεν φταίνε, προφανώς, σε τίποτε... Ανεπίτρεπτα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΕΧΟΥΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;;; ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΈΡΟΥΝ;;;; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΗΠΩΣ ΠΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόσα κανάλια βρε παιδιά γύρω από την πόλη, πάτε σε ένα και ανατροπή μαζί με το φορείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εφόσον ο ασθενής επέλεξε να πάει το ασθενοφόρο από τον δρόμο που ήθελε γιατί δεν πήγε με το δικό του αυτοκίνητο,και δεν ντρεπετε που σήκωσε χέρι στους διασώστες., έπρεπε να τον είχαν πάει στην Αστυνομία για αυτοφορο και όχι στο Νοσοκομειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντί να κάνουν μήνυση που είναι και το λογικό αφού θίχτηκαν κάθονται και λένε για απεργία....ότι να ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο άνθρωπος ίσως είχε δίκιο, ίσως εννοούσε ότι το ΕΚΑΒ έπρεπε να πάρει το δρόμο για Λαζοχώρι για την ψυχιατρική κλινική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στάση εργασίας διότι ένας ηλίθιος θεώρησε ότι έχει το προνόμιο επιλογής της διαδρομής του ασθενοφόρου και επιτέθηκε στους διασώστες, οι οποίοι με τη σειρά τους θεωρούν πως το μαγαζί είναι δικό τους και είπαν να το κλείσουν έτσι για μερικές ώρες. Εκεί λοιπόν που είχα δίκιο βουνό το έκαναν λόφο, με μια κίνηση έχασαν τι δίκιο του! Απορώ ποιος τα σκέφτεται αυτά δηλαδή το να τιμωρούν τους υπολοίπους που χρειάζονται τις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ επειδή υπάρχει ένας προβληματικός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γύφτος από Αλεξάνδρεια ήταν και μάλιστα "πίτα στην σούρα" , ήθελε και νοσοκομείο ο αλήτης ! Αυτοί μόνο να πέρνουν είναι , λέγονται και Ρομά ......στην Ινδία να τους στείλουν να ζήσουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ