Quantcast

http://picasion.com/

Δείτε τι έγινε στην κατάθεση στεφάνων στο Ρολόι

70 φωτογραφίες
Με την δέουσα λαμπρότητα τιμήθηκε φέτος στην Βέροια η 110η επέτειος από την απαλευθέρωση της πόλης. Το πρωί τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων στην Πλατεία Ωρολογίου. Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που κατέθεσε στεφάνι.


Ακολούθησαν ο βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας ως εκπρόσωπος της Βουλής, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού Πάρις Καπραβέλος, ο εκπρόσωπος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας,
η Διοικήτρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας Σοφία Γαϊτανίδου, ο εκπρόσωπος των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας και ακολούθησαν εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής των αδελφοποιημένων με την Βέροιας δήμων, Στροβόλου Κύπρου και Ούζιτσε Σερβίας, πρόεδροι και εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, συνδέσμων εφέδρων αξιωματικών και σωμάτων ασφαλείας, προέδρους και εκπροσώπους φορέων, επικεφαλής δημοτικών και πολιτικών παρατάξεων. 

Τον πανηγυρικό της ημέρας διάβασε η εκπαιδευτικός Χαρά Αξύριστου. Ακολούθησε τήρηση ενός λεπτού σιγής, η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, ενώ αμέσως μετά οι επίσημοι κατηφόρισαν την οδό Μητροπόλεως για να πάρουν τις θέσεις τους στην εξέδρα από όπου θα παρακολουθούσαν την παρέλαση. 

Δείτε φωτογραφίες:








































































1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στην πασοκαρα που δηλωσε οτι θα καταθέσει στεφάνι κ προφανώς την νομαρχιακή της την πήρε ο ύπνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ