Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρουσία της Υφυπουργού Υγείας εγκαινιάστηκε ο νέος χώρος του Κέντρου «Πρόσβαση»

Τα εγκαίνια του νέου χώρου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Πρόσβαση» πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου 2022, γιορτάζοντας έτσι και τα 20 χρόνια λειτουργίας του. Τον νέο χώρο που βρίσκεται στην οδό Κοντογεωργάκη 5, εγκαινίασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, παρουσία της Υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη, του Υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου και του προέδρου του ΟΚΑΝΑ Αθανάσιου Θεοχάρη.


Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης, οι βουλευτές Ημαθίας της ΝΔ Τάσος Μπαρτώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης και του ΣΥΡΙΖΑ Άγγελος Τόλκας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, οι Δήμαρχοι Βέροιας και Νάουσας Κώστας Βοργιαζίδης και Νικόλας Καρανικόλας αντίστοιχα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας Νίκος Παλαμούτης, ο εκπρόσωπος της ΙΜΠ Θ. Βουζώνης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της Ημαθίας και άλλοι.




Στον χαιρετισμό της η κ. Ράπτη αναφέρθηκε στο έργο του Κέντρου, στις σύγχρονες μορφές εξαρτήσεων, πέρα από τον εθισμό στα ναρκωτικά, που είναι ο εθισμός στο διαδίκτυο, ο τζόγοο, το κάπνισμα, ενώ αναφέρθηκε και στην κινητή μονάδα ψυχικής υγείας που θα λειτουργήσει σύντομα στη Βέροια, με σκοπό την κατ' οίκον εξυπηρέτηση συμπολιτών μας.




Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης η πρόεδρος του Κέντρου Πρόσβαση Νίκη Καρατζιούλα, ο Υφυπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος και πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Αθανάσιος Θεοχάρης.




Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος, η κ. Ράπτη, ο κ. Βεσυρόπουλος, ο κ. Καλαϊτζίδης και η κ. Καρατζιούλα έκοψαν την κορδέλα και ξεναγήθηκαν στους νέους χώρους του Κέντρου μαζί με τους επίσημους προσκεκλημενους. 

Δείτε φωτογραφίες:

















































































2 σχόλια:

  1. Ο Άγγελος γιατί στον Τσίπρα δεν φορούσε τη μάσκα και εδώ την έβαλε;
    Φοβήθηκε μήπως τον κολλήσουν οι δεξιοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξυπνη πολυ η ερωτηση γεματη ειρωνεια....αυτοι ειμαστε δυστυχως

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ