Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καυτό 10ήμερο στη Βέροια - Πήραν «φωτιά» οι εκδηλώσεις και οι πολιτικές επισκέψεις

Απόψε έχει «Μαγική Νύχτα» στην Αγορά
Απ' ότι φαίνεται ο Σεπτέμβριος μπήκε πολύ δυναμικά στη Βέροια. Εδώ και 10 ημέρες περίπου, ο δήμος μας κινείται σε ρυθμούς πολιτιστικών εκδηλώσεων και πολιτικών επισκέψεων από πρωτοκλασάτα ονόματα της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η αρχή έγινε με το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, την συναυλία των Κουρκούλη-Κελεκίδου στην Πατρίδα, συνεχίζεται με την Εύηχη Πόλη (μουσικά σχήματα σ' όλη την πόλη), ενώ απόψε θα πραγματοποιηθεί η «Μαγική Νύχτα» στην Αγορά (ψώνια με ελκυστικές τιμές, ξυλοπόδαρους, μάγους, παγωτά, κεράσματα και... selfie με τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας - δείτε εδώ).

Από την άλλη πλευρά, ο ερχομός του Αλέξη Τσίπρα (επισκέφθηκε την κεντρική αγορά της Βέροιας) και οι επισκέψεις από μια πλειάδα υπουργών (ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη) και άλλων στελεχών την κυβέρνησης ανέβασαν το πολιτικό θερμόμετρο και απέδειξαν πως οι επόμενοι μήνες θα είναι... προεκλογικοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ