Quantcast

http://picasion.com/

To τρανς μοντέλο από τα Γιαννιτσά που τρέλανε το GNTM 5

Χθες Τρίτη (27/09) προβλήθηκε το τέταρτο επεισόδιο του GNTM 5 και οι οντισιόν συνεχίστηκαν με πυρετώδεις ρυθμούς. Γυναίκες όλων των ηλικιών βρέθηκαν για ακόμη μία φορά μπροστά από τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα και φυσικά την guest κριτή των οντισιόν Σοφία Χατζηπαντελή, οι αντιδράσεις και… κινήσεις της οποίας πυροδότησαν ένα ανελέητο «πάρτυ» σχολιασμών στο Twitter.

Η Ελένη προβλημάτισε τους κριτές αλλά πέρασε στην επόμενη φάση με τρία «ναι». Οι διαγωνιζόμενες στο επεισόδιο της Τρίτης έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και να περάσουν στην επόμενη φάση του ID Catwalk.

Mετά την Έβελυν, την πρώτη ανοιχτά τρανς γυναίκα στο ριάλιτι μόδας, μία ακόμα τρανς γυναίκα κατέφτασε στο πλατό για να δοκιμάσει την τύχη της στο GNTM 5. H Ελένη, όπως τόνισε, είναι 19 ετών, κατάγεται από τα Γιαννιτσά και είναι ένα τρανς μοντέλο που ασχολείται επαγγελματικά με το make up artist στη Θεσσαλονίκη.

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με την προσωπικότητά της, ωστόσο, αυτό που της είπαν είναι ότι στο κομμάτι του modeling δεν βλέπουν κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη. Παρόλα αυτά, την πέρασαν στην επόμενη φάση με τρία «ναι» και ένα «όχι» από τον Τάσο Σοφρωνίου.

Δείτε παρακάτω την οντισιόν της Ελένης:



20 σχόλια:

  1. ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΑ, ΑΗΔΙΑ. Τα προβάλετε κι όλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σε νοιαζει εσενα ρε βλακα τι θα κανει ο καθενας. Ετσι αισθανεται ετσι κανει. Οταν βγαζετε τους τριχωτους σας κωλους στα συλλαλητηρια για τη Μακεδονια δεν ειναι αηδια, το μοντελο σε πειραξε.

      Διαγραφή
    2. Πώς ακριβώς επηρεάζει τη ζωή σου η κυρία? Θέλω να πω, η δικιά μου μίζερη ύπαρξη δεν θα άλλαζε στο ελάχιστο με έναν ανθτ που αλλάζει φύλλο/εμφάνιση/προτιμήσεις

      Διαγραφή
    3. Εσένα (ανώνυμε 7:53μ.μ.) παλιοκομμουνιστάρι, το μόνο που έχω να σου πω είναι να πάρεις τον εαυτό σου και όλους αυτούς τους ανώμαλους τους δαιμονισμένους και να φύγετε από την χώρα!!! Εμείς εδώ επιθυμούμε μόνον το πατρίς, Θρησκεία, οικογένεια! Είμεθα Χριστιανοί Ορθόδοξοι κι όλους αυτούς που τους βλέπεις, αν δε μετανοήσουν τους περιμένει κόλαση φρικτή οσάν έλθει εκείνη η ώρα...!

      Διαγραφή
    4. Εσύ, ανώνυμε 2:48, δεν αποφασίζεις εσύ ποιος πάει στην κόλαση. μπορεί να πας και εσύ! Οπότε μετρημένα να είναι τα λόγια σου χαζούλη.

      Διαγραφή
  2. ε ρε πού φτάσαμε;;;;
    αλλα εχει και πιο ...χαμηλα.
    σίγουρα η Καγιά με την παρέα της θα το καταφέρουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι πολύ την εξέλιξη του ανθρώπου , όμως αυτά συμβαίνουν και τα στηρίζουν .....άντε να έχει καλό γάμο και καλούς απογόνους ...η δικιά μας από την Βέροια χώρισε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στα Γιαννιτσά......πάλι ξεχώρισαν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κιμ.
    Πατα το ρημάδι το κουμπί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελληνική τηλεόραση. Πιο κάτω ΔΕΝ έχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...Γεια σου "Ελέεεενη"...αλεπού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ