Quantcast

http://picasion.com/

«Το Ρολόι» προτείνει: Ποια είναι τα MUST HAVE κοσμήματα;

Το να διαλέξουμε τα κοσμήματα που θα αγοράσουμε είναι μια διαδικασία που πολλοί από μας λατρεύουμε. Κάθε νέο κόσμημα έχει μια ιστορία, μια νοοτροπία και πολλούς εναλλακτικούς τρόπους για να φορεθεί και να ανανεώσει κάθε μας εμφάνιση. Στο Ρολόι ξέρουμε από κοσμήματα και για αυτό προτείνουμε στους πελάτες μας, πάντα, την ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση. Υπάρχουν όμως κάποια κοσμήματα τα οποία είναι σχεδόν αναγκαίο να τα έχουμε όλοι!

Ένα ρολόι χειρός είναι απαραίτητο να υπάρχει στα αξεσουάρ σου. Δίνει κύρος και κομψότητα στην εμφάνιση σου και συμπληρώνει κάθε σου look. Αν θέλεις να αγοράσεις ένα κομμάτι πιο «ασφαλές», όπως λένε, διάλεξε ένα ρολόι όπως το PIERRE CARDIN, που είναι φτιαγμένο από ροζ επιχρυσωμένο ανοξείδωτο ατσάλι με καδένα, είναι διαχρονικό και θα μπορείς να τα φοράς για πάρα πολλά χρόνια.


Στην περίπτωση που θέλεις κάτι διαφορετικό, ψάξε για ρολόγια με χρωματιστό καντράν όπως το παρακάτω της Festina Boyfriend, από επιχρυσωμένο ανοξείδωτο ατσάλι, με λευκό δερμάτινο λουρί και πέτρες swarovksi. Μια πιο ιδιαίτερη επιλογή, που δίνει τύπο και τραβάει τα βλέμματα.



Τα σκουλαρίκια κρίκοι είναι το απόλυτο must have! Για αυτό βρες ένα ζευγάρι που όσες φορές και να το βάλεις θα φαίνεται πάντα σαν καινούριο! Στο κοσμηματοπωλείο το Ρολόι μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε κρίκους όλων των μεγεθών, σε διαφορετικά μέταλλα και χρώματα. Διαθέτουμε επιλογές όπως οι παρακάτω ασημένιοι κρίκοι που είναι για πιο απλές και καθημερινές στιγμές, ως και τους οβάλ χρυσούς κρίκους, που είναι ένα κόσμημα «έργο τέχνης», ιδανικό για να φορεθεί και στις πιο επίσημες εμφανίσεις.





Φόρα κολιέ! Δίνουν στυλ, στολίζουν τον λαιμό σου και κάνουν το σύνολο σου πιο ακριβό! Στο Ρολόι θα βρεις κολιέ σε διαφορετικά χρώματα, μέταλλα, μεγέθη και μήκη. Βρες όμως αυτά τα κολιέ που θα ταιριάζουν στις περισσότερες εμφανίσεις σου! Μια από τις αγαπημένες επιλογές είναι το παρακάτω χρυσό κολιέ, που ταιριάζει σε επίσημες αλλά και καθημερινές εμφανίσεις!



Μη χάνεις χρόνο! Επισκέψου το κοσμηματοπωλείο Το Ρολόι στο φυσικό κατάστημα που βρίσκεται στη Βέροια, Κεντρικής 109 ή μπες στο eshop μας για να δεις όλες τι προτάσεις μας!

Ακολούθησε το Κοσμηματοπωλείο το Ρολόι Καλιαμάνης στο Facebook και στο Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ