Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συναγερμός για την εξαφάνιση 85χρονου κωφάλαλου από τον Τριπόταμο

Τα ίχνη του χάθηκαν την Πέμπτη στη Βέροια
Σήμα silver alert εξέδωσε η υπηρεσία Γραμμή Ζωής, έπειτα από την εξαφάνιση άνδρα στην Ημαθία. Πρόκειται για τον Αναστάσιο Γιαχασίδη από τον Τριπόταμο, ηλικίας 85 ετών, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή της Βέροιας. Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο συγχωριανού του, από το σπίτι του στον Τριπόταμο Ημαθίας, στη Βέροια, για κάποιες προσωπικές δουλειές του. Τελευταία, εθεάθη την ίδια ημέρα στην περιοχή των ΚΤΕΛ Ημαθίας, στη Βέροια. Έκτοτε αγνοείται.

Έχει πράσινα μάτια, ύψος 1,65μ και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε καλοκαιρινό μακρυμάνικο μπουφάν γκρι χρώματος, μακρυμάνικο ριγέ πουκάμισο, κόκκινο αμάνικο γιλέκο, γκρι υφασμάτινο παντελόνι και μαύρα παπούτσια. Είναι κωφάλαλος.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.



2 σχόλια:

  1. Δεν ειναι μια απλη εξαφάνιση ατομου . Εξαφανιστηκε μια απο τις αιτίες στην ζωη μας για να αγαπάμε τον συνάνθρωπο.
    Αντε Τάσο μου γυρνα κοντά μας . Δεν υπάρχει ενας άνθρωπος στο χωριό που να μην ειναι στεναχωρημενος και να μην σε αγαπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τάσο άσε τις ...βόλτες και γύρνα πίσω.Σε περιμένουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ