Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον πλανήτη... «MITSIOU» μαθαίνουμε την αγγλική αλφάβητο παίζοντας με τους Phonics!

Γνωρίστε το παιχνιδοβιβλίο «Planet Phonics» με τους δικούς μας εξωγήινους!
Σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά υπάρχει ένας αλλιώτικος πλανήτης... ο Planet Phonics! Φέτος η A-junior του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «MITSIOU» θα είναι γεμάτη εκπλήξεις! Γιατί θα ταξιδέψουμε στον υπέροχο αυτό πλανήτη παρέα με τους δικούς μας εξωγήινους! Το νέο μας παιχνιδοβιβλίο και μία υπέρ-έκπληξη για κάθε μικρό μας μαθητή είναι έτοιμα και ανυπομονούμε να τα γνωρίσετε!

Οι άνθρωποι του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «MITSIOU», εισάγουν φέτος ένα καινούριο πρόγραμμα εκμάθησης της αλφαβήτου. Δημιούργησαν ένα υπέροχο παιχνιδοβιβλίο, ειδικά για τους μαθητές του, όπου μέσα από τις σελίδες του θα μπορούν να μάθουν την αγγλική αλφάβητο, εύκολα, ευχάριστα και αποτελεσματικά! Κάθε γράμμα είναι και ένας ήρωας, με την δική του ιστορία και την δική του φωνή, ενώ τα παιδιά μπορούν να ασχοληθούν με την εκμάθηση της αλφαβήτου, παίζοντας ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο τους με τις κάρτες που συνοδεύουν το παιχνιδοβιβλίο!

Είστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες στον πλανήτη των phonics; Με πολλή διάθεση και φρέσκες ιδέες σας περιμένουμε καθημερινά στο χώρο μας για να γνωρίσετε και εσείς το μαγικό κόσμο του «Mitsiou Language School».

Κέντρο Ξένων Γλωσσών MITSIOU
Κονίτσης 18, Βέροια
☎Τηλέφωνα επικοινωνίας
2331029384 και 6988074096
Βρείτε μας στο facebook ΕΔΩ
Επισκεφθείτε και το blog μας ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ