Quantcast

http://picasion.com/

Το τραβάει στα άκρα ο Μαρινάκης - Πως θα αντιδράσει ο Σαββίδης;

Kataskopos speaking
Το τραβάει στα άκρα ο Μαρινάκης. Στην πρόσφατη παρουσίαση του Μίτσελ μίλησε απαξιωτικά για τον Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας ξερά πως είναι... «Ρώσος»! Και αυτό μόνο τυχαία δεν το έκανε. Ήθελε να του στείλει ένα μήνυμα... Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει το αφεντικό του ΠΑΟΚ. Ήδη από Παοκτσήδικα site βλέπουμε σφοδρές αντιδράσεις, αλλά θέλω να δω και προσωπικά, πως θα απαντήσει ο ίδιος. Είναι μια κόντρα που κρατάει εδώ και πολλά χρόνια. 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει, στην συνάντηση του BIG-4 σε ξενοδοχείο της Αθήνας, όταν ο Σαββίδης σήκωσε το δάχτυλό του στον Μαρινάκη και του είπε: «Όποιος τολμήσει να πειράξει τον ΠΑΟΚ ή την οικογένειά μου, θα το μετανιώσει πικρά»!

Πάντως, αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως δόθηκε μια συνέντευξη τύπου, με τους δημοσιογράφους να χαϊδεύουν το αφεντικό του θρύλου και στο τέλος σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκροτούσαν. Άκουσον, άκουσον, σηκώθηκαν λέει οι ρεπόρτερς και χτυπούσαν παλαμάκια σ' έναν πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας. Δεν έχει ξαναγίνει!

Δυστυχώς, η αθλητική δημοσιογραφία έχει χωριστεί σε στρατούς. Από την μια πλευρά, ο κόκκινος στρατός και από την άλλη, ο Πράσινος, ο Μαύρος, ο Κίτρινος και ούτω καθεξής. 

Βαγγέλα, μια φιλική συμβουλή από μια γεροντάρα... Άλλαξε τροπάριο για να βρεθείς και πάλι σε δρόμους επιτυχιών! Έφαγες τριάρες και τεσσάρες στην Ευρώπη, έχεις φέρεις όλους τους παλαίμαχους (αλήθεια που είναι ο Μαρσέλο; πέρασαν 2ο μέρες και ακόμα δεν τον είδαμε...) και ήδη στις πρώτες 5 αγωνιστικές έχεις μείνει 7 βαθμούς από την κορυφή. Η κατρακύλα ξεκίνησε από τότε που έφυγε ο Μοντεστό.

Και εκεί που πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό είναι που λέει, πως από ατυχία μείναμε εκτός Ευρώπης και πως άδικα χάσαμε βαθμούς από Βόλο, Αστέρα Τρίπολης και Άρη. Εκεί σήκωσα τα χέρια ψηλά.

Και όλα αυτά, λίγους μήνες πριν τις εκλογές. Θα το λέω μέχρι να μαλλιάσει το στόμα μου. Το πρωτάθλημα φέτος είναι του ΣΚΑΪ. Χωνέψτε το!

4 σχόλια:

  1. μηπως του ριζοσπαστικ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καποιοι κυριοι εχουν παρει ψηλα τον αμανε εχοντας χρημα πιστευουν οτι μπορουν να κανουν τα παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρωθυπουργός θα λες... Όχι ο μαρινακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνουσε αν ο ΠΘ ηταν τοσο αξιος νοητικα οσο αυτος...για αλλα χαρακτηριστικα ΝΑΙ ειναι ιδιοι

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ