Quantcast

http://picasion.com/

ΙΧ «βούτηξε» σε γκρεμό 40 μέτρων στον δρόμο προς Ξηρολίβαδο

Είχε άγιο ο ηλικιωμένος οδηγός - Απεγκλωβίστηκε σώος από την Πυροσβεστική
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου 2022 στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας - Ξηρολιβάδου, όταν ΙΧ βρέθηκε στον γκρεμό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ο 77χρονος άνδρας που κατέβαινε μόνος του από το Ξηρολίβαδο με το ΙΧ του, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και να πέσει σε γκρεμό 40 μέτρων.

Ευτυχώς, την πτώση του σε μεγάλο βάθος ανέκοψε συστάδα δέντρων, με τον οδηγό, έχοντας τις αισθήσεις του, να καταφέρνει να καλέσει την Πυροσβεστική και να δίνει το ακριβές στίγμα του προκειμένου να τον εντοπίσουν. Πράγματι, η Πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο, όπου εντόπισε το όχημα και τον οδηγό και έπειτα από επιχείρηση κατάφερε να τον προσεγγίσει και να τον ανασύρει. Τον ηλικιωμένο παρέλαβε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βέροιας, ευτυχώς μόνο ελεφρά τραυματισμένο και σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται να λάβει αύριο εξιτήριο.

5 σχόλια:

  1. 77 χρόνος και οδηγούσε ακόμα.οικογενεια παιδιά δεν είχε,και αν λέω αν χτυπούσε άλλο αμάξι θα έφταιγε ο άλλος οδηγός σίγουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά ρε λεβέντη , εσύ όταν θα γίνεις 78 ετών θα το παρατήσεις το αμάξι ? Νομίζω όχι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα το παράτησε μέσα στην χαράδρα. Ο δρόμος αυτός δεν είναι για ηλικιωμένους, μη λες εξυπνάδες.

      Διαγραφή
  3. καλα που οδηγουν καποια παιδια απο τα 8 τουςχρονια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ