Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλική ήττα για τη Βέροια με 3-1 από τον ΠΑΣ Γιάννενα

Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων της Εθνικής στο Nations League, ο ΠΑΣ Γιάννενα έδωσε φιλικό στο ΠΕΑΚΙ κόντρα στη Βέροια. Οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 3-1. Τα «συγγενικά» facts μεταξύ των δύο ομάδων… Στην ομάδα των Ιωαννίνων έχουν αγωνιστεί στο
παρελθόν οι: Θοδωρής Βενετικίδης (K19), Μιχάλης Μπουκουβάλας, καθώς και ο Αλέξανδρος Μασούρας που έχει περάσει από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ επίσης.

Ο Γιώργος Μπλέτσας δεν πέρασε μόνο από τις τάξεις του ”Άγιαξ της Ηπείρου”, αλλά είναι γέννημα-θρέμμα Γιαννιώτης.

Τους πρώην συμπαίκτες του στη Βέροια είχε την ευκαιρία να δει σήμερα ο Μανσούρ Φοφανά ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ το περασμένο καλοκαίρι από τη ”Βασίλισσα του Βορρά”.

Ο Θοδωρής Γκίτκος, ο προπονητής τερματοφυλάκων της Βέροιας τα τελευταία 2 και πλέον χρόνια, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του ΠΑΣ.

Ας δούμε τι έγινε στο σπουδαίο αυτό φιλικό της ”Βασίλισσας” με μια ομάδα η οποία εδώ και χρόνια βρίσκεται στη Superleague.

Α’ Ημίχρονο

Καλή στιγμή για τη Βέροια στο 5′. Εντός περιοχής ο Μπουκουβάλας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Σέντρα του Μπουκουβάλα στο 6′ , σουτ του Ορφανίδη από το ύψος του πέναλτι, αλλά το τελείωμα δεν ήταν ιδανικό και μπλόκαρε εύκολα ο Πριόρ.

Σέντρα του Σταματελόπουλου, ο Μορέιρα πήρε την κεφαλιά στο 8΄η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Ο Ριένστρα πάσαρε στον Παμλίδη που έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα, έφτασε στον Σταματελόπουλο που έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 1-0 στο 13ο λεπτό.

Καλή στιγμή για τη Βέροια στο 21΄. Από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Φασίδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 31΄ο Μορέιρα έκανε το συρτό σουτ αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Παπαδόπουλος.

Στο 38′ Ο Ριένστρα πάσαρε κάθετα στον Παμλίδη που έκανε το σουτ αλλά έδιωξε ο Παπαδόπουλος με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

B’ Hμίχρονο

Ωραία ενέργεια του Ροσέρο στο 47΄που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου.

Καλή στιγμή για τον ΠΑΣ στο 51΄. Από μπαλιά του πρώην πουλέν της ”Βασίλισσας” Μανσούρ Φοφανά, ο Ροσέρο έκανε το σουτ, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ 1-1 ΣΤΟ 53΄ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ!!!

Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Φασίδης ήταν αποδέκτης της μπάλας και με όμορφο τελείωμα-πλασέ, την έστειλε στα δίχτυα του Αθανασίου για το 1-1.

Στο 73΄ο Καραχάλιος έδωσε στον Φοφανά που έκανε το σουτ αλλά τελευταία στιγμή απομάκρυνε η άμυνα της Βέροιας σε κόρνερ.

Στο 75΄εκτέλεσε κόρνερ ο Σορία, ο Ροσέρο πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μπάλαν τη δεύτερη σε φ’αση βόλει,αλλά μπλόκαρε ο Βενετικίδης.

Στο 76΄ακυρώθηκε γκολ στον Κύρκο για επιθετικό φάουλ που έκανε ο Φοφανά.

Στο 78′ αλλαγή για τη Βέροια. Ο Γιαγτζίδης στη θέση του Μπλέτσα. Δέχεται το χειροκρότημα από την κερκίδα ο Γιαννιώτης παίκτης της Βέροιας.

Στο 83′, ο Ροσέρο με ωραία ενέργεια και εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο γάμα της εστίας του Βενετικίδη για το 2-1.

Στο 85΄σέντρα σουτ του Ροσέρο, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στο 88΄ωραίος συνδυασμός του Φοφανά με τον Στ. Πήλιο που έκανε το σουτ αλλά έδιωξε ο Βενετικίδης.

Γκολ για τον ΠΑΣ στο 90΄με την εκπνοή. . Ο Κύρκος έδωσε στον Ροσέρο, εκείνος έβγαλε τη σέντρα και ο Τζίμας με σουτ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος):
Πριόρ, Σόρια, Ποζνάνσκι, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Λιάσος, Καραχάλιος, Μορέιρα, Παμλίδης, Ριένστρα, ΣταματελόπουλοςΑγωνίστηκαν επίσης και οι Αθανασίου, Βρακάς, Πήλιος Σ., Ροσέρο, Πήλιος Α., Γιακουμάκης, Φοφανά , Λώλης Ν., Τζίμας, Γιαλεδάκης, Τσίρης, Μπαγκαλιάνης, Κύρκος, Μπάλαν.

Βέροια (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μασούρας, Μπλέτσας, Ιωάννου, Φασίδης, Ορφανίδης, Μπουκουβάλας.Αγωνίστηκαν επίσης και οι Βενετικίδης, Μούχαλης, Περδίκης, Ισαακίδης, Γιαγτζίδης, Μπουόλι, Δεμηρτζόγλου, Κατσούκης, Χαικάλης,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ