Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχονται νέες αυξήσεις στο ψωμί - Πόσο θα πληρώνουμε για μια φρατζόλα

Οι αυξήσεις σε καύσιμα και ηλεκτρικό ρεύμα φαίνεται να συμπαρασέρνουν και τα υπόλοιπα αγαθά. Οι αρτοποιοί αναφέρουν ότι δημιουργούνται ελλείψεις σε πρώτες ύλες  και δεν μπορούν να παρασκευάσουν αρτοποιήματα.
Οι καταναλωτές θα πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι επίκειται νέα σημαντική αύξηση στην τιμή του ψωμιού, που αναμένεται να φθάσει στο 1,20 – 1,30 ευρώ για την τυπική φρατζόλα. 
Η αύξηση αυτή αναμένεται να περάσει στην τιμή από την επόμενη εβδομάδα ή το αργότερο από τις αρχές Οκτωβρίου.
Η αύξηση θα συμπαρασύρει φυσικά και τα υπόλοιπα αρτοσκευάσματα (κουλούρια, φρυγανιές κλπ).

11 σχόλια:

  1. Όλα ανεβαίνουν λόγο τής αύξησης τον καυσίμων εκτός από τούς μισθούς που παραμένουν στον πάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φραντζόλα (μισόκιλο) από 1-7- 2002 ποσό 0,23 ευρώ , με μισθό κατώτερο 498,86 ευρώ και από 1-7-2022 ποσό 1,20 ευρώ , με μισθό 713,00 ευρώ . Συμπέρασμα ..... μετά από είκοσι χρόνια η φραντζόλα αυξήθηκε κατά 5,21 φορές , ενώ ό κατώτατος μισθός ακαθάριστος κατά 1,43 φορές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Η ΕΕ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ- ΡΩΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη Βέροια πουλάν ήδη 1.20 το μισό κιλό.... Πρόλαβαν να το αυξήσουν φυσικά εδώ κ μήνες.....
    ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΌΣΑ ΓΡΑΜΜΆΡΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΚΙΛΟ..... Γιατί έτσι όπως το πάνε θα μας το κάνουν σάντουιτς στο μέγεθος......
    ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΑΚΌΜΗ..... γιατί δεν αναρτούν τη τιμή του ενός κιλού σε ευδιάκριτα σημεία των καταστημάτων τους για να γνωρίζουμε το κόστος του..... ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.
      ΤΟ ΜΙΣΟΚΙΛΟ ΨΩΜΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΖΥΜΗ 500gr ΑΡΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΨΗΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 420-430gr.
      ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ, ΑΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΑΝΑΡΤΙΣΗ ΠΡΩΤΑ ΤΑ SUPER MARKET ΣΕ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ. ΑΛΛΑ ΣΤΑ SUPER MARKET ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ, ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ,ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ +70%, ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ +200%.ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ 0,80 ΛΕΠΤΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Εγώ ο ανίδεος ξαναρωταω.... Πόσα γραμμάρια λιγότερα σας δίνει ο νόμος..... Για να ξέρουμε τι πληρώνουμε..... Βάλτε λοιπόν την ταμπελίτσα για να γνωρίζουμε ΟΛΟΙ....

      Διαγραφή
  5. Κούλη μου θέλατε. Με τον συριζα, με κάθε φρατζόλα ή μαργαρίτα, θα παίρναμε και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για την προστασία περιβάλλοντος, να κάνουμε όλοι βόλτες τζάμπα, χωρίς αέρια βλαβερά.
    Γελάτε εσείς , ομως δεν ξέρετε τι χάνουμε με τον Κούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχει...έλεος! Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν δεν σε βολεύουν τα γραμμάρια άνοιξε εσύ φούρνο και πουλά το 1 kg 1 €. Αλλιώς πάνε στα Lidl και πάρε τσολιά ε τσολιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η τιμή του ψωμιού σας φταίει βρε μπούφοι?2€ να πάει.Τα υπόλοιπα δεν σας ενοχλούν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ