Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιλέγουμε τα μοναδικής ποιότητας κρέατα της «Φάρμα Κουτσιώφτη»

Επισκεφτείτε το κρεοπωλείο της Φάρμας Κουτσιώφτη, στο Ιστορικό Κέντρο της Βέροιας και βρείτε τη μεγάλη ποικιλία κρεάτων εκλεκτής ποιότητας που διαθέτει. Σκοπός της Φάρμας είναι να προσφέρει στους καταναλωτές της ανώτερης ποιότητας, νόστιμα και θρεπτικά κομμάτια κρέατος, σε μια μεγάλη ποικιλία κρεάτων, αλλαντικών, black angus και premium κοπών.  
Ακόμα, βασισμένη στις επιλογές των πελατών, η Φάρμα έχει δημιουργήσει delicatessen και premium παρασκευές, με όλα τα είδη των κρεάτων, πρωτότυπες και παραδοσιακές για κάθε περίσταση, έτοιμες για ψήσιμο και μαγείρεμα. Παράλληλα διαθέτει ότι χρειάζεστε σε μπαχαρικά, μυρωδικά και μαρινάδες προκειμένου να απογειώσετε τις συνταγές σας.
Στο δίκτυο συνεργαζόμενων κρεοπωλείων της Φάρμας Κουτσιώφτη, ο καταναλωτής και ο επαγγελματίας μπορεί να βρει όλα τα παραγόμενα προϊόντα μόσχων «Άρωμα». 

Είναι γεγονός πως τα καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα επιλέγουν μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα», αφού η ξεχωριστή γεύση και η ανώτερη ποιότητα του, κίνησε το ενδιαφέρον κορυφαίων εστιατορίων και κρεοπωλείων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ