Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διέρρηξε αμάξι, έκλεψε κάρτες και έκανε αναλήψεις

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Αύγουστο σε περιοχή της Ημαθίας, διέρρηξε το όχημα ενός ημεδαπού, από όπου αφαίρεσε 4 τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες πραγματοποίησε αναλήψεις χρηματικών ποσών ύψους 1.170 ευρώ. Ο κατηγορούμενος θα λοδοδοτήσει για την παράνομη πράκη του ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

9 σχόλια:

  1. Να μας πούνε πόσες φορές τον ξανάπιασαν τον γύφτο και ειναι έξω. Το ίδιο θα ελεγα και για εναν μη γύφτο. Με κάτι τέτοια κουραφέξαλα πολυπολιτισμικά, δείτε ποιος κέρδισε τις εκλογές στην τόσο ανεκτική Σουηδία, σε σχέση με αλλοδαπούς. Όλοι τους λένε τάχα μου ακροδεξιούς. Δηλαδή εάν θέλεις να προστατέψεις τον πολιτισμό σου, την κοινωνία που εσύ έχτισες επι δεκαετίες, απο τελείως ξένες κουλτούρες, άκρως προβληματικές, εισαι ακροδεξιός. Για να μην είσαι, θα πρέπει να φάς ότι σου σερβίρουν και να φοβάσαι αδιαμαρτύρητα. Τι λέτε ρε τραχανάδες; Άει απο κει που φυτρώσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός , έτσι είναι ........ αλλά το "τραχανάδες" από κάπου το έκλεψες !

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ και επαυξάνω.

      Διαγραφή
    3. Φίλε 20 Σεπτεμβρίου 2022 - 8:12 μ.μ. Τον τραχανά που έφαγα απο τη μάνα μου , δεν λέγεται. Και μου άρεσε τρελά. Τι να το κλέψω; Ακόμα τραχανά χωνεύω. Ασε που το χρησιμοποιώ τακτικά για τόσους τραχανάδες που κυκλοφορούν γύρω μας

      Διαγραφή
  2. Λίγα λές. Ποιος σε ακούει όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πάει στο δικαστήριο και μετα φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς έκανε αναλήψεις ;;Ήξερε και τα password των καρτών ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι ενα ποσό, δεν θέλει κωδικό. Ακουμπάς την κάρτα και τέλος

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ