Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Δομή Μεταναστών Βέροιας έσβησε τα κεράκια του ο Διοικητής

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. Φίλοι, συνεργάτες και υπάλληλοι της Δομής Μεταναστών που εδρεύει στη Βέροια, ετοίμασαν μια τούρτα γενεθλίων στον Διοικητή τους, αποδεικνύοντας μ' αυτόν τον τρόπο, το καλό κλίμα που υπάρχει στην υπηρεσία. Ο ίδιος, δέχθηκε συγκινημένος τις θερμές ευχές απ' όλους και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε την παρακάτω δήλωση: 

«Νέοι κύκλοι, νέες προκλήσεις, νέα όνειρα και ελπίδες για τον τόπο μας, για εμάς, για όλους. Οι ευχές σας αυτή τη τόσο σημαντική μέρα για μένα, τη μέρα των γενεθλίων μου, με γεμίζουν δύναμη και μου δίνουν ώθηση να δουλέψω σκληρά για τα κοινά μας όνειρα! Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας… Υπέροχη ομάδα, σας ευχαριστώ όλους για την έκπληξη».





2 σχόλια:

  1. Μετρήστε κεφάλια στα τσίπουρα. Όλα καλά και ανθηρά. Ολοι αυτοί , πληρώνονται για να φροντίζουν μη λήψει τίποτε στους έτσι κι αλλιώς, σε όσους παράνομα, λαθραία, μπήκαν στη χώρα μας. Οχι απο κάποιο σημείο εισόδου , όπως τα τελωνεία στα σύνορα ή τα αεροδρόμια. Με το έτσι θέλω. Θέλουμε δε θέλουμε. Τι κάνουν όλη μέρα και μέσα στη χώρα που τους φιλοξενεί; Οτι γουστάρουν. Δεν σας πέφτει λόγος. Τι σας πέφτει; Να μην σας πέφτει. Αντε τώρα. Ξυπνήσανε και οι ένα μάτσο χοχόλοι Ντόπιοι. Τον σκασμό ρε. Πολυπολιτισμός ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικά ξινά χαμόγελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ