Quantcast

http://picasion.com/

Καλό ταξίδι Δημοσθένη...

Είναι άδικο και κρίμα να φεύγουν τόσο νέα παιδιά στην άσφαλτο

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ημαθίας, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Κουλούρας - Μελίκης, που είχε ως συνέπεια να χάσει την ζωή του ένας 21χρονος. Η είδηση του θανάτου του νεαρού Δημοσθένη «πάγωσε» όλους όσοι γνώριζαν την οικογένεια και την τραγική ιστορία της. Πιο συγκεκριμένα, μια οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα στο 6ο χλμ. της δημοτικής οδού Κουλούρας-Μελίκης, στην Ημαθία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 21χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Τον 21χρονο ανέσυραν νεκρό η πυροσβεστική υπηρεσία της Βέροιας μέσα από το αυτοκίνητο, το οποίο είχε γίνει μια άμορφη μάζα.

Αυτό ήταν το δεύτερο χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια του άτυχου νέου στο Νεόκαστρο Ημαθίας. Ο 21χρονος Δημοσθένης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε τροχαίο, όπως ακριβώς και ο θετός αδερφός του πριν από 14 χρόνια.

Μαζί του χάθηκε και η ελπίδα που ήρθε στη ζωή των θετών γονιών του, όταν σκοτώθηκε το πρώτο παιδί τους σε ηλικία 15 ετών.

Όταν σκοτώθηκε ο βιολογικός γιος τους πριν από 14χρονια, υιοθέτησαν τον Δημοσθένη. Το αγόρι είχε μείνει ορφανό σε ηλικία 7 ετών. Τον αγάπησαν, τον μεγάλωσαν και έγινε το παιδί της καρδιάς τους. Η είδηση του θανάτου του νεαρού «πάγωσε» όλους όσοι γνώριζαν την οικογένεια και την τραγική ιστορία της.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό Παράδεισο Δημοσθένη!

2 σχόλια:

  1. Καλό παράδεισο να έχει. Ας σταθουν γενναίοι οι γονεις... ¨/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παράδεισο παλικάρι μου συλλυπητήρια στην οικογένεια κριμααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ