Quantcast

http://picasion.com/

Συγκλονιστική μαρτυρία οδηγού από την Εγνατία: «Μόλις έφτασα στην Κουλούρα, άνοιξε μια κόλαση μπροστά μου»

«Φοβισμένοι οδηγοί σταματούσαν με αλάρμ»
Μια απίστευτη οδύσσεια έζησαν όσοι οδηγοί περνούσαν το απόγευμα του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου από την Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου της Κουλούρας. Μια ξαφνική νεροποντή, η οποία συνοδεύτηκε από χαλάζι, εμφανίστηκε μπροστά στα εμβρόντητα μάτια των διερχόμενων οδηγών. Όλα ξεκίνησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με τους οδηγούς να πανικοβάλλονται και αμέσως να ανάβουν τα αλάρμ και να σταθμεύουν τα οχήματά τους μέσα στην μέση του δρόμου.

«Νόμιζα πως μπήκα σε μια κόλαση»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός οδηγού που έζησε από κοντά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που χτύπησαν την Ημαθία. Ο 40χρονος ερχόταν μαζί με την οικογένειά του από την Θεσσαλονίκη, όταν ξαφνικά είδε το μπουρίνι να έρχεται κατά πάνω του και να του κόβει την ορατότητα.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε στο veriotis.gr:

«Αυτό που έζησα χθες στην Εγνατία δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου. Πραγματικά, για περίπου 5 λεπτά νόμιζα πως βρισκόμουν στην κόλαση. Αφού πέρασα από τον κόμβο της Αλεξάνδρειας, αντιλήφθηκα πως ο καιρός ήταν κάπως άστατος και για τον λόγο αυτό, άρχισα να μειώνω την ταχύτητά μου.

Και ενώ είχα τεταμένη την προσοχή μου στο οδόστρωμα, ξαφνικά μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ήρθε κατά πάνω μου μια απίστευτη κακοκαιρία. Η βροχή έπεφτε καταρρακτωδώς και η ορατότητα είχε μειωθεί στο ελάχιστο.

Ανάβω αμέσως τα αλάρμ και μειώνω την ταχύτητα στα 40 χλμ. Εκείνη την ώρα άρχισα να βλέπω δίπλα μου τα αυτοκίνητα να σταματούν και να ανάβουν αλάρμ. Η πιθανότητα να γίνει κάποια καραμπόλα ήταν πολύ μεγάλη και για τον λόγο αυτό, αποφάσισα να συνεχίσω την πορεία μου.

Κι ενώ περίμενα να σταματήσει η βροχόπτωση, ξαφνικά έρχεται μια χαλαζόπτωση που σφρυκοπούσε το αμάξι μου. Ήταν θαύμα που δεν έγινε κάποιο τροχαίο ατύχημα. Ευτυχώς μετά από 3 χιλιόμετρα ο καιρός άνοιξε και συνέχισα την πορεία μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ και μόλις έφτασα στον κόμβο της Βέροιας σταμάτησα για να ηρεμήσω. Εύχομαι να μην υπήρξε κάποιο πρόβλημα στους υπόλοιπους οδηγούς...»

6 σχόλια:

  1. Εσυ θα πας να πολεμήσεις τους Τούρκους,ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΕΧΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΣΚΥΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέρασα κι εγώ εκείνη την ώρα από την Εγνατία. Όντως ήταν πολύ επικίνδυνο! Ήταν πολύ ξαφνικό το μπουρίνι και το χαλάζι χτυπούσε τα αμάξια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέτοια ξαφνικά και απότομα καιρικά φαινόμενα αντιμετωπίζουν όλοι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι Αλίμονο αν έχουν και τα παιδία τους μαζί Αλλά ποιος δίνει σήμασια ίσα ίσα που τους κοροϊδεύουν κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ