Quantcast

http://picasion.com/

Ένα βήμα πριν την διάλυση η Νάουσα

Η ιστορική ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται σε αδιέξοδο, προ των πυλών της διάλυσης και του αφανισμού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν υπήρξε καμία θετική εξέλιξη και από κανέναν από τους οποίους είχαν κάποια συμμετοχή με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο στα διοικητικά της ομάδας. Η παλαιά διοίκηση φαίνεται πως έχει απομακρυνθεί από τη δυνητική συμμετοχή της, αλλά και η προ ολίγων εβδομάδων ”νέα” η οποία είχε έρθει με μεγάλα όνειρα και υποσχέσεις μεγαλεπήβολες, πλέον δεν υπάρχει στον χάρτη.

Από κει και πέρα δεν υπήρχε επίσης καμία εξέλιξη με το αν έρθει κάποιος άλλος να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, ούτε κάποια περαιτέρω ”κρούση” από τον Γιώργο Τσαχουρίδη, ο οποίος απέσυρε μεν τον Αστέρα Τριποτάμου, ενδιαφέρθηκε για να πάει στη Γ’ Εθνική με το brand name του ΦΑΣ, δεν βρέθηκε η ”χρυσή τομή” τότε, αλλά τώρα ίσως ανοίγεται και πάλι ο δρόμος.

9 σχόλια:

  1. Ποια ναουσα ρε σεις?δεν υπαρχει καν!!! Μια ειναι η μεγαλη ομαδα του νομου.ΒΕΡΟΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες. Μην από του χρόνου έρθει και η σειρά της βασίλισσας για διάλυση, είναι πολύ δύσκολα τα χρόνια που έρχονται.

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑ! Η ΒΕΡΟΙΑΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ! ΚΑΛΗ ΔΙΑΛΗΣΗ!

      Διαγραφή
  2. ολλοι οι ναουσαιοι μετην επαρση που εχουν πεφτουν δυνατα και κανουν θορυβο - ετσι και η ομαδα μετα τα παραμυθιια του καλοκαιριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που την είδες την έπαρση.. Μίλησες με 2 άτομα κ έβγαλες συμπέρασμα;;Στενό μυαλό έχεις

      Διαγραφή
    2. ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΡΣΗ ΙΣΧΥΕΙ! ΕΔΩ ΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ!

      Διαγραφή
  3. Το έχω ξαναγράψει.
    Στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο Ελληνικό Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τις κερδοσκοπικές εταιρείες - ομάδες, δεν μπορούν να σταθούν ούτε ως περιφερειακές ομάδες η Νάουσα και η Βέροια. Μια λύση που ίσως συγκεντρώσει κάποιες πιθανότητες επιβίωσης ως περιφερειακές ομάδες υπό προϋποθέσεις, είναι η συγχώνευση όλων των ομάδων του Νομού. Δηλαδή ένας Νομός μια ομάδα, αλλά με ειδικευμένους - σπουδαγμένους στο αντικείμενο μάνατζερ και στελέχη και φυσικά ισχυρή διοίκηση με ταυτόχρονη νομική υποστήριξη.
    Επειδή όμως οι Έλληνες ως γνωστόν δεν συνεταιρίζονται, θα οδηγηθούν στην διάλυση με κάποιες δικαιολογίες.
    Ότι γίνεται και με τις άλλες μικρές επιχειρήσεις.
    Στο σημερινό επιχειρηματικό κόσμο ή μεγαλώνεις ή χάνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΕΙΣΕ ΣΟΒΑΡΟΣ! Η ΒΑΣΣΙΛΙΣΑ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΧΕΙ! ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ! Η ΑΝΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ!

      Διαγραφή
  4. Να πω μια ιδέα; Τώρα που θα διαλυθεί η ομάδα δεν κάνετε και το γήπεδο παρκιγκ να βελτιωθεί η πολη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ