Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Σπίτι της Μ.Α.μ.Α επισκέφθηκε ο Βεσυρόπουλος

Το σπίτι της Μ.Α.μ.Α στη Βέροια, επισκέφθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου ο Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος. Στη συνάντησή του με το ΔΣ, ενημερώθηκε από την Πρόεδρο Ελένη Γεωργιάδου -Στεφανάκη για τις υπηρεσίες της Μ.Α.μ.Α, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα του φάσματος και οι οικογένειές τους, την ανάγκη οικονομικής στήριξης του συλλόγου ώστε να συνεχίζει απρόσκοπτα τις δράσεις του κ.α. Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, «Ακολούθησε μια εποικοδομητική και ουσιαστική συζήτηση με ξενάγηση στο σπίτι της Μ.Α.μ.Α στη Μητροπόλεως 32, το οποίο φιλοδοξούμε να γίνει κέντρο υποστήριξης για τον Αυτισμό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο κύριος Βεσυρόπουλος μας συνεχάρη για την προσπάθειά μας και το έργο που προσφέρουμε με μοναδικό γνώμονα τη στήριξή των παιδιών μας. Παράλληλα δήλωσε την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξή του και φυσικά την προώθηση όλων των ζητημάτων που τέθηκαν ώστε να συνεχίσουμε κι εμείς σαν σύλλογος να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Παρούσες στη συνάντηση ήταν τα μέλη του ΔΣ μας, Λουκία Μήτσα, Καλλιόπη Μέλλιου, Κωνσταντίνα Παναγιωτίδου και η εθελόντρια φίλη μας Έλσα Κακουλίδου.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Βεσυρόπουλο για την επίσκεψή του και την επικοδομητική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ