Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν η Βέροια είχε μπλοκαρισμένη «λεωφόρο»

Όλα τα λεφτά η διαφημιστική πινακίδα της Coca-Cola
Μπορεί να ακούμε συχνά για μπλοκαρισμένες λεωφόρους στην Αττική ή για κυκλοφοριακό χάος σε δρόμους της Θεσσαλονίκης, αλλά και στη Βέροια κάποτε υπήρχε έντονο μποτιλιάρισμα, που δημιουργούσε ουρές αυτοκινήτων. Βρισκόμαστε στα τέλη της δεκαετίας του 1980 στην οδό Θεσσαλονίκης, (στο δρόμο από Βέροια προς Μακροχώρι), λίγο μετά την λήξη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα της Βέροιας που αγωνιζόταν στην Α' Εθνική.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο Στέργιος Ζυγουλιάνος στην σελίδα «Παλιές Φωτογραφίες της Βέροιας» στο facebook, περιμετρικά του Δημοτικού Σταδίου, σημειώθηκε ένα κυκλοφοριακό μπάχαλο, με τα ΙΧ να περιμένουν καρτερικά.

Σε μια εποχή που δεν υπήρχε internet και ιδιωτικές τηλεοράσεις, η επιλογή της διαφημιστικής πινακίδας από τις εταιρείες ήταν μονόδρομος για την προώθηση του προϊόντος.



1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ