Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε χειμερινό ωράριο μπαίνει η αγορά της Βέροιας

Σε χειμερινούς ρυθμούς θα κινείται από το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 η αγορά της Βέροιας, καθώς τίθεται σε ισχύ το χειμερινό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων. Το νέο πρόγραμμα που θα ισχύει έως και τις 31 Μαρτίου 2023, δημοσίευσε ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας. Σύμφωνα με το χειμερινό πρόγραμμα λειτουργίας των καταστημάτων, το πρωινό ωράριο παραμένει ως έχει, ενώ πλέον τα απογεύματα τα καταστήματα θα ανοίγουν και θα κλείνουν μισή ώρα νωρίτερα. Αναλυτικά:



8 σχόλια:

  1. Ναι σε χειμερινό πρόγραμμα αλλά αν δεν υπάρχουν αστικά το απόγευμα πως θα πάμε στην αγορά για ψώνια,θα έρθει η αγορά σε εμάς που δεν έχουμε αυτοκίνητο, γιατί με ταξί πήγαινε -ελα δεν συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραρια ειναι αυτα?////?απο τον βασιλειο της ελλαδος??ποτε προλαβενουν κ δουλευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ θέλουν να δουλέψουν φαίνεται. Πόσο πίσω ρε παιδιά;

      Διαγραφή
  3. Γι' αυτό το αναχρονιστικό ωράριο πληρώνουν οι καταστηματάρχες αδρά την έλλειψη αγοραστών μάλιστα σε παραγωγικές ώρες μετά την πρωινή εργασία. Το ωράριο των πόλεων αλλάζει σε συνεχές, πόλη με πόλη, αντιλαμβανόμενοι το γεγονός ότι η αγορά δεν μπορεί να είναι κλειστή Δευτέρα Τετάρτη και Σάββατο απόγευμα. Ήδη στη Θεσσαλονίκη το ωράριο μεταβλήθηκε όπως ισχύει στις περισσότερες Ευρωπαϊκές πόλεις. Ακόμα και στη Βουλγαρία και στα "Υποβαθμισμένα Βαλκάνια" οι αγορές είναι ανοιχτά και Κυριακή, τηρώντας όμως ευλαβικά το πενθήμερο και την οχτάωρη εργασία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την πτώση της ανεργίας και την ώθηση στην αγορά με αύξηση τζίρου. Εδώ κοιτάμε να είμαστε το γνωστό "χωριό" με κλειστά τα πάντα. Πάρτε χαμπάρι, έρχονται πολυκαταστήματα (σύντομα και άλλα) και τότε θα δούμε τι θα κάνουμε εμείς που αναγκαζόμαστε από τον σύλλογο σε συρρίκνωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύγχυση της ψυχης και του νου.Η αιτία που δεν αυξάνεται ο Τζίρος στα καταστήματα είναι το ωράριο τους ,η, το ότι οι μισοί καταναλωτές της ΔΕΗ είναι ληξιπρόθεσμοι, τα εισοδήματα των εργαζομένων ανύπαρκτα να καλύψουν βασικές ανάγκες βιοπορισμού (νοικιο,λογαριασμοι,σουπερμαρκετ).
      Οσοι έχετε τέτοιες αποψεις,και δεν δουλεύετε στην τοπικη της νεας δημοκρατιας ,να κάνετε ανασυγκρότηση δίσκου γιατί τα αρχεια σας ειναι για τον καδο.

      Διαγραφή
    2. Τι κάθεσε και ασχολείστε με τον άσχετο ρε φίλε; Εδώ είπε την Βέροια χωριό που έχει πάνω από 40.000 χιλιάδες κόσμο! Όταν έγινε η μαγική νύχτα πρέπει να ήταν σε άλλο πλανήτη!

      Διαγραφή
    3. Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου πεις έναν λόγο που δεν μπορείς να κάνεις τις αγορές σου με αυτό το ωράριο λειτουργίας και θέλεις να είναι ανοιχτή κ αγορά με συνεχόμενο ωράριο καθημερινά και Κυριακές ;

      Διαγραφή
  4. ο καλυτερος εμπορος ειναι της βενετιας!και αυτος που πουλαει καρπουζια σαν το μελι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ