Quantcast

http://picasion.com/

Επεισοδιακή σύλληψη λαθροδιακινητή στη Βέροια

Τρελή πορεία για να αποφύγει τον έλεγχο - Έπεσε σε παρκαρισμένη μηχανή

Στην επεισοδιακή σύλληψη ενός 47χρονου λαθροδιακινητή προχώρησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου 2022 στη Βέροια οι Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Ημαθίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, στο όχημα που οδηγούσε ο 47χρονος, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει από την Θεσσαλονίκη 5 Σύριους μετανάστες, με σκοπό να τους μεταφέρει έναντι χρηματικής αμοιβής, στα σύνορα με την Αλβανία. 

Οι Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, περίπου στις 01:20 τα ξημερώματα, εντόπισαν το εν λόγω όχημα και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει αλλά αυτός προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να ξεφύγει πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς μέσα στην πόλη της Βέροιας. Λίγο αργότερα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να πέσει σε σταθμευμένη μοτοσυκλέτα και να ακινητοποιηθεί.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, καθώς και μικροποσότητα ηρωίνης, 1 κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας.

4 σχόλια:

  1. Δώσε και ονοματεπώνυμο να ξέρει η κοινωνία της Βέροιας τι λουλούδι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Siga pion piasane re pou thes na kseris pios einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγενής σου;Ο οποίος δεν γνωρίζει την Ελληνική γλώσσα και γραφή όπως κι εσύ;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ