Quantcast

http://picasion.com/

Mε επιτυχία το επιμορφωτικό σεμινάριο των σχολικών τροχονόμων

Πραγματοποιήθηκε, υπό την εποπτεία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Βέροιας και της Τροχαίας Ημαθίας, στις 20 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, επιμορφωτικό σεμινάριο των σχολικών τροχονόμων Βέροιας. Το σεμινάριο άνοιξε ο δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, με χαιρετισμό του, στις συμμετέχουσες εθελόντριες σχολικές τροχονόμους.


Στην συνέχεια, η αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Συρμούλα Τζήμα-Τόπη, έκανε μία τοποθέτηση αναφορικά με την αναγκαιότητα του σεμιναρίου αυτού αλλά και σε σχέση με ζητήματα οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας.


Εισηγητής του σεμιναρίου από την πλευρά της Τροχαίας Ημαθίας, ήταν ο κ. Καϊλόγλου Χαράλαμπος, ο οποίος με μεστό και παραστατικό τρόπο παρουσίασε το πλαίσιο λειτουργίας του θεσμού των σχολικών τροχονόμων και επεξήγησε σημαντικούς προβληματισμούς και απάντησε στις πολλές ερωτήσεις των σχολικών τροχονόμων.


Στις συμμετέχουσες χορηγήθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης της εκπαιδευτικής / επιμορφωτικής δράσης.

«Ευχαριστούμε την Τροχαία Ημαθίας, τον διοικητή της κ. Παρούτογλου Ιωσήφ, τον εισηγητή του σεμιναρίου κ. Καϊλόγλου Χαράλαμπο, υπαστυνόμο Α, για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση του σεμιναρίου» καταλήγει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Θανάσης Δέλλας.

7 σχόλια:

  1. Σωστός ο Θανάσης , αποτελέσματα θέλουμε .Θόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα παιδιά μας η Αντιδήμαρχος δεν έχει ενδιαφερθεί
    να κάνει ένα παρόμοιο σεμινάριο στα σχολεία μαζί με τους
    εκπαιδευτικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεταπτυχιακό δεν θα εχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο οσα μαθαίνω, θα πάνε για μεταπτυχιακό με υποτροφία στο Χάρβαρντ οι μισοί και οι άλλοι μισοί στην Οξφόρδη. Έκρηξη των επιστημών και δεξιοτήτων στον Δήμο για ανάπτυξη και παραγωγή.

      Διαγραφή
  4. Εμείς ευχαριστούμε για το σεμινάριο, ευχαριστούμε τον κύριο Καιλόγλου Αστυνόμο Α που μας είπε τόσα χρήσιμα πράγματα, και που ήταν πολύ φιλικός μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο επιτυχίες!!! Αν και δεν μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσε να πάει λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ