Η φιλική ήττα από τον ΠΑΣ μέσα στα Γιάννενα με 3-1 δεν επηρέασε αρνητικά τον προπονητή της Βέροιας, Κώστας Ανυφαντάκη. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε ικανοποίηση από την εμφάνιση, αλλά όχι από το αποτέλεσμα, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, η οποία τον απασχολούσε το προηγούμενο διάστημα. Αναλυτικά όσα είπε ο κ.Ανυφαντάκης:
“Φεύγουμε πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας, όχι όμως από το τελικό σκορ, το οποίο διαμορφώθηκε στο τέλος του παιχνιδιού με δύο γκολ αδράνειας. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα Α’ εθνικής, η οποία έπαιζε σχεδόν το βασικό της σχήμα, ανταποκριθήκαμε, μπήκαμε πολύ καλά στην αρχή του παιχνιδιού.
Μετά δεχθήκαμε λίγη πίεση από τον ΠΑΣ, το ισορροπήσαμε, προσπαθήσαμε κι εμείς να έχουμε τις δικές μας στιγμές και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας… το καταφέραμε σε μερικές στιγμές. Και η αμυντική μας λειτουργία ήταν καλή, σκοράραμε, εκεί όμως φάνηκε ότι θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι… για να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, το οποίο δεν μετράει, αλλά θα ήταν μια καλή ηθική ανταμοιβή. Μας έδωσε τη δυνατότητα αυτό το παιχνίδι να έχουμε αγωνιστικό ρυθμό, περιμένοντας την Τετάρτη το κύπελλο με τα Χανιά.
“Είμαστε σε σημείο να μπορούμε να πούμε ότι θα είμαστε έτοιμοι, σχεδόν έτοιμοι”.
“Ο Φασίδης θα μας βοηθήσει. Θα βρούμε τις λύσεις μας μπροστά. Το καλό είναι ότι δημιουργούμε, ότι παίζουμε, βάζουμε τη μπάλα μέσα στην περιοχή. Θεωρώ ότι το να σκοράρουμε είναι θέμα μέρας και θα το βρούμε και αυτό. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και στους επιθετικούς μας και σε όλα τα παιδιά”.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και ρήξη σπλήνας - Μεταφέρεται διασωληνωμένος - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας»
-
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 26 Μαρτίου 2026 στο κέντρο της Βέροιας, όταν ένα αυτοκίνητου ξέφυγε της πορείας του στην
-
Ξεσπά ο πατέρας της 24χρονης που ξυλοκοπήθηκε στη Βέροια: «Πήγε σε πιο βαρύ κώμα, ζητάω δικαιοσύνη»
-
«Έσπασε» στην Ανάκριση και παραδέχθηκε ότι αυτός την χτύπησε! Ο ξυλοδαρμός έγινε στο σημείο όπου βρέθηκε η κοπέλα
-
Σ' αυτό το σημείο χτύπησε το άτυχο παιδί Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Θεσσαλονίκη δίνει ένας 7χρονος από
-
Ερώτηση σχετικά με την παρουσία μελών των Μαρτύρων του Ιεχωβά έξω από σχολικές μονάδες στη Βέροια έθεσε ο Κώστας Παλουκίδης, ζητώντας
-
Ισχυρός σεισμός εντάσεως 4,9 Ρίχτερ «ταρακούνησε» το Άγιο Όρος λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Τετάρτης 25 Μαρτίου 2026. Σύμφωνα με τα
-
Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη Βέροια
-
Μεγάλη προσοχή, τα κλεφτρόνια καραδοκούν παντού! Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την προηγούμενη Παρασκευή 20
-
Η επιτυχία αυτή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και τιμά την ΕΛ.ΑΣ. - Είναι αποτέλεσμα επίμονης δουλειάς και εμπειρίας




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.