Quantcast

http://picasion.com/

Τι σου έφταιξε το δέντρο ρε φίλε;

Δεν πάμε καθόλου καλά

Ένα περίεργο θέαμα αντίκρυσαν το πρωί της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας. Ένα από τα πιο μεγάλα και παλαιότερα δέντρα της περιοχής που βρίσκεται μπροστά στην Τράπεζα Πειραιώς ήταν κομμένο! Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άγνωστος άντρας περίπου στις 05:30 το πρωί, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, πήρε το αλυσοπρίονο και το κατέστρεψε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως ο άντρας συνελήφθη από την Αστυνομία για την πράξη του αυτή και οδηγήθηκε στο Τμήμα.


Δείτε εικόνες από το alexandreia-gidas.gr:







7 σχόλια:

  1. Και στη Βέροια το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κόβουν μεγάλα δέντρα. Μετά τα διαχρονικά χάλια της Ελιάς που αργά αλλά σταθερά έχουν "εξολοθρέυσει" όλα τα τεράστια πλατάνια σειρά πήραν τα μεγάλα δέντρα έξω από το δημοτικό στην Τρεμπεσίνας που τα έκοψαν από τη ρίζα με την δικαιολογία ότι ήταν γέρικα(!!!!) και ποιος ξέρει ποια άλλα έχουν σειρά σε αυτή την πόλη που ο καθένας κάνει ότι γουστάρει χωρίς συνέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν τα "τεράστια πλατάνια" όπως λες, με κανέναν δυνατό αέρα πέσουν και σκοτώσουν κανέναν άνθρωπο να σε δω τι θα λες

      Διαγραφή
    2. ΠΕΥΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ

      Διαγραφή
    3. Μόνο σε αυτή την πόλη κόβονται πανύψηλα πλατάνια μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν κάποιοι την ύπαρξη τους στο δήμο. Όσο για σένα που λες ότι θα έπεφταν και θα χτυπούσαν κάποιον, όταν τα προσέχεις - λέξη άγνωστη για τους υπευθύνους - τα δέντρα δεν σε προδίδουν. Απλά ρίξε μία ματιά στο κέντρο όπου σημεία που είχαν δεντράκια τώρα π.χ. καλύπτονται με άσφαλτο (μπροστά στον κινηματογράφο σταρ) για να μπει ένα τραπεζάκι ακόμα. Απλά ντροπή στους υπεύθυνους.

      Διαγραφή
  2. δεν ήταν μόνο γέρικα ήταν και άρρωστα δεν τα έβλεπες με τα άσπρα που είχαν στα κλαδιά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν δεν εχουν την απαραιτητη περιποιηση αυτο παθαινουν....αρα δεν φταινε τα δενδρα που χαριζουν ομορφια και αιωνιοτητα...οι αδιαφοροι φταινε και κυριως για τα πλατανια..

      Διαγραφή
  3. στο κεντρο των πολεων δε φυτευουμε οτι να ειναι. χρειαζεται μελετη για να υπαρχει και ασφαλεια. και φυσικα το υψος οχι πανω απο 3-4 μετρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ