Quantcast

http://picasion.com/

Τα γενέθλια της γιόρτασε στις Μαλδίβες η Vafita

Έναν επίγειο παράδεισο στη μέση του ωκεανού διάλεξε η πανέμορφη Βεροιώτισσα Αθηνά Βαφείδου, για να περάσει τη μέρα των γενεθλίων της. Η Αθηνά, έκλεισε τα 31 στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου Άγγελου και έγραψε ένα γλυκό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με γεμάτο αισιοδοξία και ευγνωμοσύνη. Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «31 και η μόνη ευχή μου είναι υγεία... για μένα και τους ανθρώπους που αγαπάω. Η ζωή είναι πολύ μικρή! Ζήστε την σαν να μην υπάρχει αύριο…❤️💋🥂»

Δείτε 
παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβασε:

22 σχόλια:

  1. Σφίγγα την τσίμπησε στα χείλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τι ζούνε? Που βρίσκουν τόσα χρήματα???
    Μια ρώτηση κάνω μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθηνα μου, μοίρασε πόνο στις Βεροιωτοπούλες που ούτε στην Κατερίνη δεν μπορούν να πάνε. Είσαι Θεά κορίτσι μου γλυκό!!

      Διαγραφή
    2. Από την μανούλα και τον μπαμπάκα!

      Διαγραφή
  3. Και εγώ αν έτρωγα τα λεφτά των γονιών μου στις Μαλδιβες θα πήγαινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσένα τι σε νοιάζει μωρή τι λεφτά τρώει. Δικα της είναι ότοι γουστάρει τα κάνει. Λογαριασμό θα σου δώσει... Γελοία!

      Διαγραφή
    2. Μωρή και γελοία να πεις την μούρη σου βλήμα!Αυτή δηλώνει ότι δεν δούλεψε, ούτε δουλεύει, ουτε θα δουλέψει ποτέ, αυτός αποτι φαίνεται δεν πατάει σχεδόν ποτέ στη δουλειά του οποτε τα λεφτά των γονιών τους τρώνε. Αυτή είναι η αλήθεια! Ωραία πρότυπα!

      Διαγραφή
    3. Πόσο νηστικιά είσαι; Πόσο κόμπλεξ κουβαλάς μέσα σου; Σου προτείνω μια επίσκεψη σε ψυχολόγο μπας και φτιάξεις την ψυχούλα σου. Η Vafita θα δηλώνει ότι γουστάρει και θα πάει όποτε γουστάρει στην δουλειά της. Εσύ ποια είσαι μωρή γκιόσα που θα σου δώσει και αναφορά κιολας. Άντε τράβα στο Ταγαροχώρι σου να πλένεις κάνα πιάτο!!!! Εκεί που έχει ταξιδέψει η Αθηνά, εσύ ούτε στο πιο τρελό σου όνειρο. Γκε-Γκε;

      Διαγραφή
    4. Μάλλον τον πληρώνεις τον Βεροιωτη πολλά λεφτά για να βάζει την φάτσα σου εδώ λες και είσαι κάποια! Και δεν ανεβάζει και όλα τα σχόλια που σε κράζουν!

      Διαγραφή
    5. Κυρία Αθηνά, εγώ μπήκα να δω πού έχετε ταξιδέψει γιατί έτσι όπως το γράφετε υπέθεσα ότι έχετε ταξιδέψει στο φεγγάρι. Αλλά εκεί που έχετε πάει έχει πάει η μισή Ελλάδα. Νομίζω ότι έχετε πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας. Και είστε και λίγο τρομακτική.

      Διαγραφή
    6. Respect! Υποκλίνομαι 👏👏👏👊😂😂😂

      Διαγραφή
  4. Η ΑΘΗΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ KANEI ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΡΙΤΗΣ ΣΤΟ GNTM. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Στα Παρατράγουδα μαλλον την ζήτησαν!!!! Έλα Αθήνα, σταματά να μπαίνεις και να γράφεις βλακειες για τον εαυτό σου!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:55 π.μ. φιλεναδα πρόσεχε γιατί καρφώνεσαι. σε πήραμε χαμπάρι, όπως τότε που έβγαινες στην μητροπολεως και καμαρωνες με τσάντα chanel και ήταν από την china town

      Διαγραφή
  5. Από ποτε η υγεία η ομορφιά και τα λεφτά είναι αδίκημα ; Πάντα υπήρχαν οι άσχημοι και οι όμορφοι , οι φτωχοί και οι πλούσιοι . Για ποιο λόγο τόσο μένος ; Και οι καλοί και οι κακοί ; Σε ποια κατηγορία συγκατάλεγεστε ακριβώς όσοι κράζετε ; Πάτε καξ τίποτα εκκλησία τις Κυριακές ; Λίγο ησυχαστε με τα κόμπλεξ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ μόνο λευτά και γκωλο βλέπω. Δε πάω εκλησία!

      Διαγραφή
  6. Κράζουμε αγαπητέ ή αγαπητή διότι από πότε η έπαρση, η αλαζονεία και η επίδειξη πλούτου αποτελούν είδηση; Τέτοια δυστυχώς καταστροφικά πρότυπα πλασάρουν τα ΜΜΕ και η σοουμπιζ στα παιδιά μας και τους νέους και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε! Η συγκεκριμένη μονου παράδειγμα υγείας και ομορφιάς δεν αποτελεί! Άντε, να σοβαρευτούμε και καλόχρονη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βεροιώτη ,υπάρχουν πολλά παιδιά από τη Βέροια ,που μάτωσαν για να σπουδάσουν και βλέποντας τα χάλια της χώρας ,πήραν τα μάτια τους και έφυγαν ,διαπρέποντας σήμερα στο εξωτερικό.Πότε θα ανεβάσεις κάποιο άρθρο για αυτούς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να πούμε και ένα ανέκδοτο; Η Βαφιτα γιορτάζει της Μεταμορφώσεως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με τα σχόλια αναδείξαμε το απόλυτο τίποτα.
    Αυτή είναι η κατάντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ