Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μακάρι να ήμασταν Λονδίνο!

Είναι θέμα κουλτούρας
Κυριακή μεσημεράκι με ηλιοφάνεια στη Βέροια και μια αντίστοιχη ημέρα στο Λονδίνο. Αλήθεια, πόση διαφορά μεταξύ των δύο πόλεων; Από την μια πλευρά, στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, χιλιάδες κόσμου κατακλύζουν τα πάρκα, στρώνουν κουβέρτα για πικ-νικ και απολαμβάνουν την φύση και τον ήλιο. Αντίθετα, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, η κεντρική πλατεία της είναι εντελώς έρημη. Πολλά χρόνια έχουμε να δούμε οικογένειες να απολαμβάνουν όμορφες οικογενειακές στιγμές και να τρώνε στα γρασίδια.

Είναι θέμα κουλτούρας τελικά! Πάντως δεν θα ήταν άσχημο να βλέπαμε αντίστοιχες εικόνες και στην πόλη της Βέροιας. Δε νομίζετε;



20 σχόλια:

  1. Αυτά δε γίνονται. Μας λέτε να καταπατήσουμε το ,,άσυλο αδέσποτων,, ; Και που θα πάνε μετά αυτά; Εγώ πάντως χαλάκι πικνικ δε στρώνω εκεί που αφοδεύουν ,,αδεσποτούλια,,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος θα ρισκάρει να κάτσει στον γκαζόν όταν όλη η περιοχή είναι ''ναρκοθετημένη'' από περιττώματα σκύλων κτλ ???.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε πάρκο του Λονδίνου υπάρχουν και κοπάδια( ναι κοπάδια ) ελαφιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διδάσκουν κουλτούρα οι Αγγλοσάξωνες σε Φαληράκι, Χερσόνησο και Λαγάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Λονδίνο είναι 1000 φορές μεγαλύτερο από τη Βέροια και οι Λονδρέζοι δύσκολα βγαίνουν στην εξοχή ή στα χωριά τους, ενώ στη Βέροια σε 3 λεπτά είσαι στη φύση και στο χωριό σου σε 10 λεπτά.
    Όσο για αυτούς που λένε για τις ακαθαρσίες των αδέσποτων έχουν απόλυτα δίκιο, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν κάθονται στο γκαζόν όπως οι Λονδρέζοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. good morning......i'm from london.....great idea tomorrow i'm going to lie on the veria grass.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όλοι οι βόρειοι ψάχνουν ήλιο σαν τρελοί ενώ εμεις σκια και δροσιά, τους λείπει η επαφή με τη φύση! κλασικό παραδειγμα οι ατελείωτες ώρες κάτω από τον ελληνικό ήλιο (θεο) στις παραλίες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν κάθονται στο γκαζόν για να μην μασ δει ο αλλος Βεργίωτης... και οταν πανε οποιοσ παει εξωτερικο λεμε ωω τι ωραια να το καναμε και αυτο στη βεροια!! εεε χωριοοοο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την είπες την βλακεία σου! Άϊντε τράβα τώρα στο χωριό σου!

      Διαγραφή
    2. βλακεια για σενα αλλα ειναι πραγματικότητα . αντε κατσε τωρα στο καφε να διαβασεισ τα σχόλια του Βεργιώτη.

      Διαγραφή
    3. Τι λες ρε; Είναι χωριό η Βέροια που έχει πάνω από 40.000 κόσμο; Η άσχετοι να μην σχολιάζουν!

      Διαγραφή
    4. Χωριάτες στο πως σκέφτονται και πως συμπεριφέρονται.

      Διαγραφή
    5. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ! Η ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΝΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ!

      Διαγραφή
    6. Χωριάτες με Χ κεφαλαιο. πάντε και σε καμια αλλη πολη ή και στο εξωτερικό για να δείτε ποσο χωριό ειμαστε . Ευτυχως εχουμε καποια νεα μυαλα και πανε το τοπο μπορστα ... αλλα και παλι η χωριατια μας τραβαει πισω..

      Διαγραφή
    7. ΜΑΛΛΟΝ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ! Η ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΓΙΑ ΠΗΓΕΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ!

      Διαγραφή
    8. ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ !! ΝΑΙ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΜΑΙ .
      ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΩ. ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙς ΣΤΑ ΧΩΡΙΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΓΤ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΟΑΕΔ. ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΑΣ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ .. ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΑΛΛΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ...

      Διαγραφή
    9. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ! Η ΒΟΡΙΟΕΛΑΔΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΩΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΑΤΑ! ΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΡΟΙΑ! ΓΙΑ ΠΑΝΕ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΒΕΡΟΙΑ!

      Διαγραφή
    10. ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ! ΚΡΗΤΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ 8 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ. ΜΗ ΚΟΛΛΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ... ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΝΕΡΟ ΑΥΡΑ Η ΘΕΟΝΗ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ . ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΧΙ . ΞΕΣ ΓΙΑΤΙ ? ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΘΗΝΕΖΙΚΑ. ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ. ΕΔΩ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΣ ΟΙ ΕΠΙΧ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ... ΓΙΑΤΙ ΨΩΝΙΖΕΙΣ (ΟΧΙ ΕΣΥ) ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΝΙΚΗ , ΓΙΑΤΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΠΕΡ, ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ... ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ !! ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΕΡΟΙΩΤΑΔΕΣ

      Διαγραφή
  9. ολα για μια καρεκλα στην ελλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οχι ρε λονδινο η βεροια μπορει να συγκριθει μονο με νεα υορκη τοκιο και τρτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ