Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο ηγέτης, ο παντελονάτος και η υπέρβαση - Πάει για 5άδα η Βέροια

Kataskopos speaking
Βλέποντας το χθεσινό ματς της Βέροιας κόντρα στα Χανιά, έβγαλα ένα συμπέρασμα. Η φανέλα αυτή είναι πολύ βαριά. Έβλεπα το πάθος και την τρέλα των ποδοσφαιριστών. Ειδικά όταν μπήκε το γκολ στην παράταση επικράτησε πανζουρλισμός. Ακόμα και αυτοί που ήταν στον πάγκο έτρεξαν σαν τρελοί εντός αγωνιστικού χώρου για να πανηγυρίσουν. Αυτό είναι το πρώτο στοίχημα που κέρδισε η διοίκηση. Έβαλε Βεροιώτες παίκτες που ξέρουν καλά το DNA της πόλης. 

Ο Φασίδης θα πρέπει να γίνει ο φυσικός ηγέτης της «Βασίλισσας». Να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να μεταδώσει στους συμπαίκτες του την φλόγα του πρωταθλητισμού. 

Πρώτο δείγμα θετικό και για τον Ανυφαντάκη που κοουτσάρισε σωστά την ομάδα και δεν φοβήθηκε να κάνει αλλαγές, σε αντίθεση με τον περσινό που έβγαλε όλο το πρωτάθλημα με 13 παίκτες. Δείχνει πως αντιλαμβάνεται σε ποια ιστορική ομάδα ήρθε και φαίνεται πως είναι έξυπνος. Συμπεριφέρεται λες και είναι πολλά χρόνια στον σύλλογο. Βέβαια είναι ακόμη πολύ νωρίς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα...

Μου άρεσε πολύ η παντελονάτη δήλωση του Στέργιου Διαμάντη. Εδώ να κελαθαρίσω πως δεν με ενδιαφέρουν τα πολιτικά, ούτε έχω ασχοληθεί ποτέ με εκλογές και ψηφαλάκια. Τον άκουσα να λέει: «Είμαι πολύ λίγος για να κάθομαι στην καρέκλα του προέδρου, όταν κατά το παρελθόν έχουν περάσει τεράστιοι πρόεδροι από αυτόν τον σύλλογο». Του βγάζω το καπέλο για αυτήν την δήλωση. Θέλει γκατς για να την πεις! 

Κατά την γνώμη μου η δοίκηση για να κάνει την υπέρβαση, θα πρέπει να βρει έναν επιθετικό κλάσης που θα παστελώσει 20 γκολάκια στο πρωτάθλημα. Η ομάδα εκεί πονάει... Θα είναι μαραθώνιος το πρωτάθλημα της Super League 2 και θα πρέπει να βρούμε έναν bomber που θα βάζει την μπάλα στο μπακλαβωτό. 

Έτσι όπως είναι οι αντίπαλες ομάδες (μόνο Λάρισα, Καρδίτσα και Πανσερραϊκό ξεχωρίζω), η «Βασίλισσα» μπορεί να βρίσκεται μέχρι τον Ιανουάριο μέσα στην πρώτη 5άδα και μετά βλέπουμε...! 

2 σχόλια:

  1. παντελόνια και γκατς είχε πάντα ο Διαμάντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΕΡΟΙΩΤΗ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΦΕΝΕΤΑΙ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ...ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ