Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ιδανική πρεμιέρα και πρόκριση για τον Φίλιππο

Με το “δεξί” ξεκινάει η χρονιά για τον Φίλιππο Βέροιας, ο οποίος πέρασε νικηφόρα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η ομάδα του Ευθύμη Κοθρά παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο στα Γρεβενά, δείγμα του τι πρόκειται να δούμε στο υπόλοιπο της σεζόν. Το νεανικό σύνολο του Φίλιππου Βέροιας δείχνει δεμένο σύνολο. Στο ΔΑΚ Γρεβενών απέναντι στο ομώνυμο Πρωτέα, δεν βρέθηκε σε κανένα δεκάλεπτο πίσω στο σκορ και κατέκτησε την πρόκριση σε ένα, κατά τα άλλα, “σφιχτό” παιχνίδι.

Κορυφαίος σκόρερ του Φίλιππου ο Αποστολίδης, ο οποίος πέτυχε τους περισσότερους πόντους με τρίποντο. Στα πρόσωπα του αγώνα και ο Βεροιώτης Ηλίας Μόρας, ο οποίος τέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα.

Διαιτητές: Δέλλας, Σελεβός, Βασιλόπουλος

Τα δεκάλεπτα:
14-15, 27-32, 41-51, 56-62

Πρωτέας Γρεβενών (Χασιώτης): Κεραμάρης 6, Μόρας 12, Κλωνάρας 2, Παλάσκας 4, Τσανίδης 2, Καραγιάννης, Μαραβέγιας 23, Κουρέπης 2, Κατηρτζίδης 4

Φίλιππος Βέροιας (Κοθράς): Νικάι, Kάτζος 2, Ελευθεριάδης 13 (2), Κωνσταντινίδης 9, Δημαλής, Ιγκλέζος, Λαζός, Αποστολίδης 18 (4), Ξενιτίδης 11 (1), Μπένας 9 (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ