Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το τροχαίο στον δρόμο Κουλούρας - Μελίκης

Το διπλό «χτύπημα» της μοίρας μέσα σε 15 χρόνια

Ανείπωτη η τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου στην Ημαθία. Ένα νέο παιδί, μόλις 21 ετών, έχασε την ζωή του στην άσφαλτο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην δημοτική οδό Κουλούρας - Μελίκης, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Ο θάνατος του 21χρονου Δήμου ήταν ακαριαίος, βυθίζοντας στο πένθος το Νεόκαστρο από όπου καταγόταν αλλά και ολόκληρη την Ημαθία.

Το δράμα όμως που κρύβεται πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Πριν 15 χρόνια, η οικογένεια είχε δεχθεί ακόμα ένα ισχυρό χτύπημα της μοίρας, καθώς έχασαν το παιδί τους, πάλι σε τροχαίο δυστύχημα, με μηχανή. Μετά την απώλεια τους αυτή, οι δυο γονείς υιοθέτησαν τον 5χρονο τότε Δήμο. Η είδηση του θανάτου του νεαρού «πάγωσε» όλους όσοι γνώριζαν την οικογένεια και την τραγική ιστορία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ